Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Klitsjko poserade med pappmodell

1 av 3

Thomas Lohnes

2 av 3

Thomas Lohnes

3 av 3

Thomas Lohnes

Sport | 21/07/2010 18:23

Vladimir Klitsjko och Alexander Povetkin skulle mötas på en presskonferens inför deras möte i september. Povetkin blev sjuk men Klitsjko poserade istället med en pappmodell föreställande ryssen.

Den elfte september ska den fruktade Vladimir Klitsjko försvara sina titelbälten i IBF, WBO och IBO mot den obesegrade ryssen Alexander Povetkin.

Mötet sker i Tyskland på Commerzbank Arena i Frankfurt och under måndagen genomfördes en fotografering inför matchen.

Problemet var bara att Povetkin hade blivit sjuk och tvingades lämna återbud för presskonferensen.

Det hindrade dock inte 34-åringen Klitsjko som gladeligen fotograferades bredvid en kartongmodell av Povetkin. Ukrainaren tog till och med tillfället i akt att skriva sin autograf samt rita en blåtira på bilden av sin rival.

Klitsjko slog amerikanen Eddie Chambers på knockout i mars och har inte förlorat sen 2004. Under karriären har han vunnit 54 av sina 57 matcher.

Povetkin har vunnit 19 matcher, majoriteten via knockout men kommer att vara betydligt kortare än den nästan två meter långe mästaren.