Lördag 24 Jul
Stockholm

"Han platsar inte"

Shaquille O’Neal utan kontrakt.
1 av 2
Shaquille O’Neal utan kontrakt. Foto: Michael Dwyer/AP/SCANPIX
Har stjärnan gjort sin sista dunk?
2 av 2
Har stjärnan gjort sin sista dunk?. Foto: Nam Y. Huh/AP/SCANPIX

Shaquille O’Neal hittar ingen klubb som är villiga att betala hans astronomiska lön. Mycket tyder nu på att centertanken nu lägger skorna på hyllan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

CLEVLAND. Den självutnämnde största basketspelaren genom tiderna står nu utan kontrakt inför den stundande NBA säsongen. 38-årige superstjärnan Shaquille O’Neal begär åtta miljoner dollar för att skriva på ett kontrakt och än så länge är det ingen som har nappat på den gigantiske centern.

– Jag tror definivt att han skulle kunna hjälpa en utmanare, men han skulle inte platsa hos oss efter att vi skrev på med en bättre spelare, säger Mark Cuban general manager för the Mavericks enligt New York Times.

Vidare menar New York Times att O’Neal skulle välkomna en flytt tillbaka till Los Angeles Lakers, där han vann sammanlagt tre mästerskap tillsammans med Kobe Bryant. Dock ska giganten gjort sig omöjlig hos the Lakers innan han lämnade 2004.

Frågan är nu om NBA kommer att tappa en av sina större stjärnor, åldern är inne och utfrysningen total - mycket talar alltså för att Shaquille O’Neal pensionerar sig.

 

Kommentera
Kopiera länk
Dela