Shaquille O’Neal utan kontrakt.
1 av 2
Shaquille O’Neal utan kontrakt. - Foto: Michael Dwyer/AP/SCANPIX
Har stjärnan gjort sin sista dunk?
2 av 2
Har stjärnan gjort sin sista dunk? - Foto: Nam Y. Huh/AP/SCANPIX

"Han platsar inte"

Shaquille O’Neal hittar ingen klubb som är villiga att betala hans astronomiska lön. Mycket tyder nu på att centertanken nu lägger skorna på hyllan.


CLEVLAND. Den självutnämnde största basketspelaren genom tiderna står nu utan kontrakt inför den stundande NBA säsongen. 38-årige superstjärnan Shaquille O’Neal begär åtta miljoner dollar för att skriva på ett kontrakt och än så länge är det ingen som har nappat på den gigantiske centern.

– Jag tror definivt att han skulle kunna hjälpa en utmanare, men han skulle inte platsa hos oss efter att vi skrev på med en bättre spelare, säger Mark Cuban general manager för the Mavericks enligt New York Times.

Vidare menar New York Times att O’Neal skulle välkomna en flytt tillbaka till Los Angeles Lakers, där han vann sammanlagt tre mästerskap tillsammans med Kobe Bryant. Dock ska giganten gjort sig omöjlig hos the Lakers innan han lämnade 2004.

Frågan är nu om NBA kommer att tappa en av sina större stjärnor, åldern är inne och utfrysningen total - mycket talar alltså för att Shaquille O’Neal pensionerar sig.

 

/
/
/
NBA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

2 timmar sedan
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.

Så mycket kostar det att se allsvensk fotboll

2 timmar sedan
Discovery+ och Eurosport förs samman med HBO Max och bildar den nya strömningstjänsten Max. Den som vill se allsvensk fotboll och allt från OS i sommar behöver köpa abonnemang. Det billigaste alternativet kostar 349 kronor i månaden.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

2 timmar sedan
Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

Hurtig borta hela säsongen av "personliga skäl"

2 timmar sedan
Svenska landslagsstjärnan Lina Hurtig missar resten av säsongen. Det beskedet ger Arsenals tränare Jonas Eidevall. Hon är fortfarande borta av personliga skäl och vi måste respektera det, säger han.

Catch Me Nots succé tar Fredricson närmare Paris

3 timmar sedan
Henrik von Eckermann leder världscupfinalen inför lördagens avgörande. Det är inte det minsta överraskande. Däremot att Peder Fredricson är hack i häl – på en 18-åring som är i något av sitt livs form.