Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

Vidic stannar: Såpan får ett slut

Vidic förlänger med fyra år.
1 av 2

Vidic förlänger med fyra år.

Tim Hales/AP/SCANPIX

Försvarsjätten nobbar Real Madrid - stannar i United.
2 av 2

Försvarsjätten nobbar Real Madrid - stannar i United.

Tim Hales/AP/SCANPIX

Sport | 25/07/2010 14:14

Försvarsjätten Nemanja Vidic väljer att skriva på ett nytt kontrakt för Manchester United och avslutar därmed spekulationer om en flytt till Real Madrid.

MANCHESTER. Nemanja Vidic har under en längre tid ryktats om en flytt till den spanska megaklubben Real Madrid. Anledningen ska bland annat ha varit att hans fru vantrivs i det engelska klimatet. Nu har försvaren skrivit på en kontraktsförläning med United bekräftar Sir Alex Ferguson via Manchester Uniteds hemsida.

– Det är alltid svårt att skriva nya kontrakt med spelare som gör bra i från sig därför att de vill ha bättre villkor, säger den legendariske managern. Han berättar vidare att försvaren skrivit på en förläning på fyra år och berättar vidare att han aldrig riktigt var orolig över att Nemanja skulle vilja lämna.

– Under det senaste året har det varit mycket spekulationer kring Vidic, oftast rena påhitt och vi kände aldrig att det var nära att ville lämna. Men vi är fortfarande nöjda över att ha honom kvar, avslutar Sir Alex.

Därmed kan ytterligare ett kapitel kring vad som endast kan och endast bör benämnas som Silly Season anses avslutat.