- Foto: nyheter24

Kamsport24 förstärks med boxningsblogg

Den kunnige skribenten Teddy Stenmark sprider från och med i dag sin kunskap om boxning här på Kampsport24.


Under många år har Teddy Stenmark levererat nyhet om såväl amatörboxning som proffsboxning, på senare tid främst via sin blogg "Kort om boxning".

Fram till 2003 jobbade han med tidningen Boxning och har även skrivit för Svenska boxningsförbundet, nu blir hans blogg en del av utbudet hos Kampsport24.

- Min drivkraft är helt enkelt min nyfikenhet och det faktum att jag älskat boxning i hela mitt, säger Teddy om sitt skrivande till Nyheter24.

Vi på Kampsport24 hoppas att vår kampsportsbevakning blir ännu bättre med en blogg om boxning, en inställning som Teddy delar med oss.

- Jag tror att det faktum att min blogg får plats på Kampsport24 kan vara en boost för boxningen , det är ju mycket MMA nuförtiden. Boxningen behöver synas där kampsport finns och en bättre plats än Nyheter24 finns väl inte just nu?

Som redaktör för Kampsport24 önskar jag Teddy varmt välkommen och med hans kunskap kan det inte bli annat än succé.

Hitta Kort om boxning här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

1 timme sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

2 timmar sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

2 timmar sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

3 timmar sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.