Emma Green är på väg ut ur DN-Galan.
Emma Green är på väg ut ur DN-Galan. - Foto: Tomas Oneborg / SvD / SCANPIX

Emma Green floppar

Silvermedaljören från europamästerskapen nådde endast en tredjeplats under DN-galan. Skyller på all uppståndelse efter EM.


STOCKHOLM. Succéhopparen från de europeiska mästerskapen Emma Green håller på att hoppa sig ur tävlingen på hemmaplan. DN-galan har annars kantats av svenska fiaskoinsatser, precis som i EM.

Enda ljusglimten är vädret, som på Stockholms Stadion är perfekt för friidrott.

Blanka Vlasic vinner till slut tävlingen efter att enkelt klara 2,02 och bestyrker därför sin position som världs-etta i damernas höjdhopp.

– Det var lite svårt att hålla fokus. Jag är väldigt nöjd med min prestation efter att ha kommit trea. Det är härligt att få hoppa på hemmaplan. Det har varit väldigt mycket tankar och jag har varit väldigt glad, säger Emma Green till SVT.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Slog världstrean: "En av mina största segrar"

Palestina vill att Fifa straffar Israel

1 timme sedan
Palestinas fotbollsförbund anser att Israel diskriminerar palestinier och ber därför Internationella fotbollsförbundet (Fifa) att stänga av eller slänga ut Israels fotbollsförbund.

Sista matchen spelad – nu kan NHL-laget byta stad

1 timme sedan
NHL-laget Arizona Coyotes kan flyttas – till Salt Lake City. Säsongens sista match i Mullet Arena blev därför en känslosam historia. Det var många känslor och det var mycket sorg, säger Coyotes tränare André Tourigny.

Ronaldo vann lönetvisten – får 114 miljoner

3 timmar sedan
Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo vann lönetvisten med Juventus som nu måste betala honom motsvarande 114 miljoner kronor.

IFK Värnamo riskerar nya matchflyttar

3 timmar sedan
Gräset på Finnvedsvallen är för dåligt för att IFK Värnamo ska kunna spela allsvenska fotbollsmatcher på sin hemmaarena. Nu meddelar Värnamo kommun att två nya hemmamatcher kan behöva flyttas till Borås.

Två svenskar till NBA-draften

idag 10:26
Bara tre svenskar har tidigare draftats till NBA. I sommar kan ytterligare två väljas i draften.