Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter skandalen - nu checkar Hatton in på rehab

"När han började förlora kände han att han hade svikit fansen", säger Hattons pappa.
1 av 2

"När han började förlora kände han att han hade svikit fansen", säger Hattons pappa.

Jae C. Hong/AP/SCANPIX

Rehabliliteringshem nästa för Ricky Hatton.
2 av 2

Rehabliliteringshem nästa för Ricky Hatton.

Jae C. Hong/AP/SCANPIX

Sport | 15/09/2010 09:31

Kokainskandalen blev för mycket. Nu checkar Ricky Hatton in på rehabiliteringshem.

Det var knappast bilder för småbarn som kablades ut av News of the World i söndags. En video där den förre boxningsmästaren Ricky Hatton snortar flera linor kokain blev för mycket och nu har det blivit dags för honom att checka in på ett rehabiliteringshem.

Men enligt boxarens talesman Max Clifford lider den numera 31-årige engelsmannen av flera psykiska problem - bland annat depression och alkolism.

Ricky Hatton har hittills inte kommenterat videon. Men i går talade han far, Ray Hatton, ut.

– Ricky försökte alltid tillfredställa alla, inte bara hans familj, utan även fansen. När han började förlora så kände han att han hade svikit fansen och blev mer och mer deprimerad, vilket ledde till att han började dricka mer och mer, säger han till Sky Sports.

Han fortsätter:

– När jag tog honom till rehabiliteringshemmet skrev han in sig till obestämd tid. De frågade honom ifall han ville bli inskriven som en dagspatient, men han sa "nej, jag vill vara här tills jag blir bättre". Det är en stor fight som har framför sig. Han har visat mycket mod och både hans familj och hans familj kommer att stötta honom.

Hattons kokainskandal - VARNING FÖR STARKA BILDER