1 av 16
- Foto: Jonas Nässbjer
2 av 16
- Foto: Jonas Nässbjer
3 av 16
- Foto: Jonas Nässbjer
4 av 16
- Foto: Jonas Nässbjer
5 av 16
- Foto: Jonas Nässbjer
6 av 16
- Foto: Jonas Nässbjer
7 av 16
- Foto: Jonas Nässbjer
8 av 16
- Foto: Jonas Nässbjer
9 av 16
- Foto: Jonas Nässbjer
10 av 16
- Foto: Jonas Nässbjer
11 av 16
- Foto: Patrick Jenkinson
12 av 16
- Foto: Patrick Jenkinson
13 av 16
- Foto: Jonas Nässbjer
14 av 16
- Foto: Jonas Nässbjer / Nyheter24
15 av 16
- Foto: Jonas Nässbjer
16 av 16
- Foto: Patrick Jenkinson

Bildspecial från boxningsgala i Gävle

Bildspecial från Falken Cup i Gävle.


Estraden i Gävle var under helgen skådeplatsen för den årliga boxningsturneringen Falken Cup.

Kampsport24 besökte boxningsgalan för att se om Max Thyr från BK Falken kunde leverara på löftet om att vinna i sin viktklass. Mycket riktigt så bjöds det på final mot den sene ersättaren Sharif Avdaljan från IFK Linköping och efter tre ronder höjde domaren Thyrs hand och han hade infriat förväntningarna.

- Jag började lite segt, det kändes att det var första matchen på ett tag. Men det är skönt att jag tog vinsten även om jag hade kunnat prestera bättre, sa den självkritiske Thyr efter matchen till Kampsport24.

Förbundstränare Majid Jelili var på plats för att titta på matcherna och han berättade för Kampsport24 att han hade noterat att Thyr hållt sig till sin matchplan och genom att rida ut stormen i första ronden ta vinsten i matchen och göra en bra insats.

Jelili hade också uppmärksammat Matilda Neréns starka vilja i sin match, att Leon Chartoi och Kennedy Katende presterade mycket väl precis som han hade förväntat sig samt att Otto Wallin är en supertungviktare att räkna med.

Fullständiga resultat från galan finner ni via BK Falkens hemsida.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

3 timmar sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.