Usama åker till USA

- 29/09/2010, 18:15 -

- Det är en drömmotståndare för mig, säger Usama Aziz om matchen mot Joachim Hansen. Inför matchen har Aziz valt att träna i San Diego.

I Hovet den 29 oktober går Superior Challenge 6 där svensken Usama Aziz ställs mot en av världens bästa.

Motståndaren är norrmannen Joachim Hansen som under flera års tid varit en av de största stjärnorna i Japan. Där han varit mästare i DREAM och slagit många av sportens giganter, nu möter han en svensk OS-brottare i Hovet istället.

Inför matchen har 38-åringen Usama åkt till San Diego för att träna på klubben Alliance MMA tillsammans med bland annat WEC-mästaren Dominick Cruz.

- Jag fick ett erbjudande om att får jag en stor match eller en en match jag vill satsa på så skulle de hjälpa mig med träningen. Förra gången var jag där på Dominick Cruz träningsläger men nu kommer jag ner till mitt eget och de kommer att hjälpa mig med att fixa sparring anpassat för mitt motstånd, berättar han i en videointervju.

Usama beskriver också Hansen som en önskemotståndare.

- Det är en drömmotståndare för mig. Det blir inte värre än att möta Joachim Hansen, han är i den avbsoluta världstoppen. Han har allt och just nu känns det nästan overkligt att jag ska möta honom.

Se vad mer Usama hade att säga i videointervjun nedan.

r