Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Super Six i fara

1 av 1

sports.sho.com

Sport | 09/10/2010 11:21

Andre Dirrell drar sig ur Super Six World Boxing Classic på grund av skada.

Den otursförföljda boxningsturneringen Super Six hade för avsikt att svara på frågan vilken supermellanviktare som var bäst. Istället har nu flera boxare varit tvungna att dra sig ur och frågan är om det kommande svaret som kommer ges är av något värde.

Andre Dirrell är den senaste att dra sig ur på grund av en ännu ej angiven skada. Det rykte som cirkulerar är att det rör sig om neurologiska skador som Dirrel ska ha ådragit sig efter matchen mot Arthur Abraham. Det var planerat att Dirrell skulle ställas mot sin forne olympiske lagkamrat och vän Andre Ward den 27 november.

Super Six har inte varit den framgång som arrangörerna hoppats på då Jermain Taylor var den första att hoppa av på grund av hans familjs oro för hans framtida hälsa. Därefter var det dansken Mikkel Kessler som var tvungen att avstå från att boxas på grund av en ögonskada.

Nu kommer Glen Johnson och Allen Green som tidigare inte haft möjlighet att vinna turneringen få plats i semifinalerna och därmed är turneringens relevans ifrågasatt.