1 av 3
- Foto: FREDRIK PERSSON/SCANPIX
2 av 3
- Foto: FREDRIK PERSSON/AP/SCANPIX
Jonas Colting efter att han utfört den Svenska Klassikern.
3 av 3
Jonas Colting efter att han utfört den Svenska Klassikern. - Foto: FREDRIK PERSSON/SCANPIX

Nyheter24 värvar "Stålmannen"

Sveriges bäste triathlonutövare börjar exklusivt blogga för Nyheter24 och vi fick tag i honom när han var på väg till tävling någonstans mellan Karlshamn och Oslo.


Här finner ni Coltings blogg

Här finner ni länken till Jonas Colting blogg, bokmärk, RSS-feeda för att följa Sveriges kanske mest vältränade man.

"Den nakna sanningen".

STOCKHOLM. Jonas Colting är odiskutabelt Sveriges bäste triathlonutövare och nu kommer den otroligt ambitiösa mästaren börja blogga för Nyheter24.

Hur känns det att få en blogg hos oss?

– Det kommer att bli oerhört kul. Jag tror verkligen att det kommer bli en riktigt underhållande blogg med mycket skratt, svett och bra texter.

Vad kommer du att blogga om?

– Det blir inte på något sätt en träningsblogg, jag riktar nog in bloggen mycket mer mot hur jag ser på samhället och reflektioner jag gjort längs med livet.

– Men det är klart, mitt yrke är att utföra triathlons, så det bör bli sådana inlägg längs med vägen.

Jonas Coltings ambition går inte att ta miste på. Under vintern släpper han sin bok "Den nakna hälsan", en bok samtidigt vill Sveriges "Iron man" posta "åtminstone ett inlägg per dag hoppas jag att det blir."

Hur ska du hinna och orka med all din träning?

– Jag älskar att skriva, prata och reflektera över mina tankar, speciellt till mina fans och de som stöttar mig, Dessutom kommer jag att videoblogga vilket gör att det blir lättare att att få snabb uppdatering. Då blir det betydligt mycket enklare att visa upp hur mitt liv ser ut.

2004 utförde den världsberömde 37-åringen Svenska Klassiskern. Colting genomförde de fyra loppen Vättern runt, Vansbrosimningen, Vasaloppet på rullskidor samt Lidningöloppet på 25 timmar och 17 minuter.

Se den enormt inspirerande historien om en far och en sons dröm.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!