- Foto: Jeff Chiu

Diaz vidare hos Strikeforce

Welterviktsmästaren Nick Diaz har skrivit flerårigt kontrakt med Strikeforce.


Diaz vs Cyborg

Nick Diaz vs Cyborg Santos

Ronaldo Javaré vs Robbie Lawler

Herschel Walker vs Scott Carson

Roger Gracie vs Trevor Prangley

Strikeforces welterviktsmästare Nick Diaz har valt att fortsätta sin karriär med Strikeforce och han ska nu ha skrivit på ett flerårigt kontrakt med organisationen.

- När jag kom hit så fanns det inte så många bra 170-pound fighters för mig att möta men det har verkligen förändrats. Det finns en hel del riktigt bra fighters i divisionen numera och jag är redo att möta vem alla som tror att de kan besegra mig, säger Diaz enligt MMA Mania.

Diaz har vunnit åtta matcher i rad och den senaste förlusten mot KJ Noons från 2007 har Diaz fått upprättelse för genom att besegra Noons i höstas efter fem hårda ronder.

Diaz väntas närmast möta Evangelista "Cyborg" Santos på Strikeforces gala den 29 januari.

MMA
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Diaz möter Cyborg
Senaste nytt

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

Skellefteå till SM-final: "Dags att gå hela vägen"

1 timme sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Nu är det dags att gå hela vägen. Vi är grymma rakt igenom, det här är nog en av de bästa matcherna vi gjort i matchserien, sade hemmalagets bäste spelare, Pär Lindholm, till TV4 Play efter slutsignalen.

Jagr, 52, historisk och målskytt

2 timmar sedan
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

2 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

2 timmar sedan
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.

Debutantmål när Tre Kronor nollade Finland

3 timmar sedan
Ett mål från Lukas Vejdemo och framspelningar både av Felix Unger Sörum och Jonathan Lekkerimäki. Debutanterna klev fram när Tre Kronor besegrade Finland i Jyväskylä med 4–0 i första matchen inför VM.