Fredag 7 Okt
Stockholm

Overeem tillbaka i april

1 av 2
2 av 2

Alistair Overeem möter Fabricio Werdum i april då Strikeforces turnering fortsätter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om turneringen

Strikeforce har en hel hemsida för sin Grand Prix och mer nyheter hittar ni också hos MMABloggen.

Efter presskonferensen inför helgens ”Diaz vs Cyborg” passade Strikeforces VD, Scott Coker, på att presentera en annan nyhet.

Det handlar om fortsättningen i deras Grand Prix som den nionde april går den av stapeln på en ännu inte bestämt plats skriver ESPN.

I de två sista kvartsfinalerna ställs mästaren Alistair Overeem (34-11)  mot Fabricio Werdum (14-4-1) samt Josh Barnett (29-5)  möter Brett Rogers (11-2).

Matchen mellan Overeem och Werdum har varit rejält omskriven då brassen tidigare inte verkat särskilt intresserad av att möta mästaren.

Anledningen är att Werdum vann över Overeem i en match år 2006 och inte menar att denne gjort sig förtjänt av en ny match.

På galan kommer även Gilbert Melendez (18-2) att försvara sin titel i lättvikt mot en ännu inte presenterad motståndare.

Coker har tidigare uttalat att han gärna arrangerar en gala i Japan tillsammans med DREAM. De båda parterna ska snart träffas för ett möte. Andra länder som nämnts som intressanta är Brasilien och Kanada.

Strikeforces Grand Prix startar den 12 februari då Fedor Emelianenko möter Antonio Silva och Andrei Arlovski möter Sergei Kharitonov.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.