- Foto: strikeforce.com/grandprix

Overeem tillbaka i april

Alistair Overeem möter Fabricio Werdum i april då Strikeforces turnering fortsätter.


Mer om turneringen

Strikeforce har en hel hemsida för sin Grand Prix och mer nyheter hittar ni också hos MMABloggen.

Efter presskonferensen inför helgens ”Diaz vs Cyborg” passade Strikeforces VD, Scott Coker, på att presentera en annan nyhet.

Det handlar om fortsättningen i deras Grand Prix som den nionde april går den av stapeln på en ännu inte bestämt plats skriver ESPN.

I de två sista kvartsfinalerna ställs mästaren Alistair Overeem (34-11)  mot Fabricio Werdum (14-4-1) samt Josh Barnett (29-5)  möter Brett Rogers (11-2).

Matchen mellan Overeem och Werdum har varit rejält omskriven då brassen tidigare inte verkat särskilt intresserad av att möta mästaren.

Anledningen är att Werdum vann över Overeem i en match år 2006 och inte menar att denne gjort sig förtjänt av en ny match.

På galan kommer även Gilbert Melendez (18-2) att försvara sin titel i lättvikt mot en ännu inte presenterad motståndare.

Coker har tidigare uttalat att han gärna arrangerar en gala i Japan tillsammans med DREAM. De båda parterna ska snart träffas för ett möte. Andra länder som nämnts som intressanta är Brasilien och Kanada.

Strikeforces Grand Prix startar den 12 februari då Fedor Emelianenko möter Antonio Silva och Andrei Arlovski möter Sergei Kharitonov.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

3 timmar sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.