Gnaget hämnas - Djurgården ny hackkyckling

- 12/02/2011, 12:01 -
1 av 4

2 av 4

3 av 4

Här gråter en äldre man som ska föreställa en Djurgårdare.
4 av 4

Här gråter en äldre man som ska föreställa en Djurgårdare.

AIK ger nu svar på tal efter Hammarbys snart klassiska reklamklipp. Ytterligare en gång är det Djurgården som blir föremål för hånet.

STOCKHOLM. I veckan som gick släppte Bajenfans en reklamfilm med mål att locka åskadare till Bajenkväll. Reklamklippet blev snabbt viral och hyllad bland mängder av supportergrupper i fotbollssverige.

Nu har AIK valt att regissera och publicera ett liknande hån mot sina ärkerivaler. Denna gång är för att locka fler medlemmar till Gnagets förening.

Reklamklippet som kan ses här nedan, visar upp en rad olika gråtande människor, som ska föreställa ett helt liv. Från födelsen till en gammal man. Gemensamt för varje person är att de bär en Djurgårdshalsduk runt sin hals.

När sedan slutklämmen kommer är det oundvikligt att inte dra på smilbanden och likhet med Hammarbys video, bör supportrar Sverige runt kunna gratulera AIK för en väl genomför reklamkampanj. Det är bara att hoppas att Djurgårdarna också kan se det med glimten i ögat efter att blivit "hånade" av både Gnagare samt Bajenfans.

"Cry Baby":