1 av 9
- Foto: Jae C. Hong
2 av 9
- Foto: Jae C. Hong
3 av 9
- Foto: Jae C. Hong
4 av 9
- Foto: Jae C. Hong
5 av 9
- Foto: Jae C. Hong
6 av 9
- Foto: Jae C. Hong
7 av 9
- Foto: Jae C. Hong
8 av 9
- Foto: Jae C. Hong
9 av 9
- Foto: Jae C. Hong

"Den går inte tiden ut"

Snacket inför Manny Pacquiaos och Shane Mosleys titelmatch i maj har startat.


Manny Pacquiao (52-3-2) möter Shane Mosley (46-6-1) i Las Vegas den sjunde maj.

Matchen gäller Pacquiaos bälte i WBO och de båda är nu ute på en mediaturné. I går framträdde de i Beverly Hills inför 300 journalister och utmanaren verkar säker på att vinna.

- Jag tror att det är svårt men stilar gör matcherna. Han är en väldigt underhållande fighter och ger alltid allt, det kommer att öppna luckor för mig. Det är min stil som kommer att slå honom och jag tror att jag har vad som krävs för att göra jobbet, sa Mosley skriver Eastside Boxing.

Pacquiao är även kongressledamot i hemlandet Filippinerna men säger att han inte kommer att låta sig distraheras inför den viktiga matchen.

- Jag kommer att träna hårt eftersom jag inte vill göra tittarna besvikna. Jag gillar intresset från media och vi kommer att försöka göra det här till årets match, det är därför vi tränar så hårt, sa han.

Pacquiao har imponerat

I sin senaste match vann Pacquiao över Antonio Margarito på domslut i vad som av många sågs som förra årets bästa match.

Pacquiao vann WBO-bältet genom att slå Miguel Ángel Cotto år 2009, mot Mosley försvarar han titeln för tredje gången. Totalt har 32-åringen nu haft tio mästarbälten i åtta viktklasser.

I september fyller Mosley 40 år och den gamle stjärnan har inte lyckats vinna i sina två senaste matcher. Den flerfaldige världsmästaren kommer dock ha ett stort storleksövertag över "Pac-Man".

Se en trailer för matchen nedan.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/
/
/
WBA
/
WBO
Nästa artikel
Årets boxning