- Foto: globalboxing.com

Wach förfinar tekniken

VIDEO: Den obesegrade tungviktsboxaren Mariusz Wach har inför helgens titelmatch åkt till Michael Moorer för att slipa på sina kunskaper.


Global Boxing

Läs mer om Mariusz Wach och andra proffsboxare på Global Boxings hemsida.

På lördag går den obesegrade tungviktsboxaren Mariusz Wach (23-0, 11 KO) match om WBCs baltiska tungviktstitel mot amerikanen Jonathan Haggler (23-3, 19 KO) i New Jersey, USA, på galan "The Brick City Brawl".

Den 31-årige polske jätten, som hans smeknamn är, har tidigare hjälp Albert Sosnowski och Samuel Peters i deras förberedelser mot Klitsjko-bröderna men denna gång är det Wach som får fokuset inför sin match.

För att förbereda sig har Wach åkt till USA för att träna med den trefaldige tungviktsmästaren och numera tränaren Michael Moorer.

- Mariusz är en kille som är villig att lära sig. Jag är lättad över att jag slapp kämpa mot honom varje dag. Vi har en bra personkemi och när vi tränar ihop skapar vi magi, säger Moorer.

I videoreportaget nedan berättar Wach om sin träning, hur den skiljer sig från tidigare erfaranheter från Polen och man får se honom i träningslokalen med Moorer och sin polske tolk.

/
/
/
/
/
/
/
/
WBC
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!