VIDEO: Missa inte den fula filmningen

Fotbollen har sin Filipo Inzaghi, ishockeyn har sina fuskare och nu har även basketen fått ett ansikte att sätta på det fula fenomenet.


CHICAGO. Fotbollen har länge varit drabbad av fula filmningar och desperata försök att få domaren att döma fel.

Ishockeyn har sett det oönskade inslaget växa under de senaste åren, men att basketbollen skulle drabbas var det inte många som kunde förutspå.

Men under en match mellan Chicago Bulls och stjärnspäckade Miami Heat hade hemmalagets Carlos Boozer bollen i närheten av Heats korg.

Med en snygg fint lyckades Boozer göra sig fri från sin bevakare, han tog avstamp och levererade ett fint skott. Men till sin stora förvåning såg han Chris Bosh liggandes på marken i enorma smärtor.

Tydligen skulle Boozer armbågat försvararen när han gjorde sin fina fint. Men på reprisen ser man klart och tydligt att han inte är i närheten av att träffa sin motståndare.

Och nu har basketbollen drabbats av en diskussion modell större. Fotbollen har sina Alberto Gilardino, Filipo Inzaghi och Jesus Navas. Basketen har nu alltså också fått ett ansikte på det mindre omtyckta fenomenet, filmning.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!