Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Snart dags för Kampsportgalan

Stefan Sauk är även han klart som prisutdelare.
1 av 3

Stefan Sauk är även han klart som prisutdelare.

JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX

2 av 3

MIKAEL ANDERSSON / SCANPIX

"Micke" Persbrandt på gymmet i full flärd att bygga upp sig in inför de stundande Hamiltonrullarna.
3 av 3

"Micke" Persbrandt på gymmet i full flärd att bygga upp sig in inför de stundande Hamiltonrullarna.

ANDERS WIKLUND / SCANPIX

Sport | 23/03/2011 09:37

Mikael Persbrandt är klar som prisutdelare till kampsportgalan 2011. Klicka här om ni vill vara med och rösta fram årets bästa kampsportare.

STOCKHOLM. Kampsportgalan 2011 går av stapeln lördagen den 26 mars. Det är Svenska Budo och Kampsportsförbundet som årligen delar ut priser i tio kategorier, däribland "folkets pris".

"Folkets pris" är en speciell utmärkelse där folket själva får rösta om vem som gjort störst avtramp i kampsportsvärlden det gångna året.

Folkets pris, eller "Guldtsuban" som förbundet döpt priset, tilldelas den aktör som fått flest röster på förbundets hemsida.

På galan belönas dessutom årets bästa kampsportare i mängder av olika och unika kategorier. Det är alltså i en av dessa kategorier som Mikael Persbrandt ska dela ut ett pris.

"Sverige är en av världens främsta kampsportsnationer och på galan belönas de allra främsta svenskarna med priser i tio kategorier." heter det i en pressrelease från förbundet.

Bland prisutdelarna märks utöver den kokainmissbrukande skådespelaren, Anna Brolin från TV4, Tess Merkel som är känd från popbandet Alcazar och Ola Ahlvarsson - som var en tidig världsmästare i kickboxning.

Galan hålls på Norra Latin i centrala Stockholm. Biljetter och mer information hittar ni via denna länk.