Davis fortsätter vinna

- 27/03/2011, 17:04 -

ufc.com

Phil Davis besegrade Antonio Rogerio Nogueira under nattens UFC Fight Night 24 i Seattle.

Phil Davis kom in som sen ersättare för skadade Tito Ortiz i huvudmatchen mot Antonio Rogerio Nogueira under nattens UFC Fight Night 24.

Den unge och lovande Davis var stor favorit i matchen men fick mycket svårare med veteranen Nogueira än många hade förutspått.

I matchens inledning försökte sig Davis, som har en framgångsrik karriär som brottare bakom sig, på flera nedtagningar men Nogueira var väl förberedd på dessa och inga försök lyckades.

Först i andra ronden lyckades Davis med en nedtagning efter att ha dykt mot ett av Nogueiras ben istället för mot båda som tidigare.

Detta visade sig vara framgångsreceptet för Davis som i tredje ronden lyckades med flera nedtagningar.

Efter tre ronder var alla domare överens om att Davis hade gjort tillräckligt för att vinna och därmed är han fortsatt obesegrad efter nio matcher, fem av dem i UFC.

Johnson bryter löfte och vinner

Inför matchen mellan Anthony "Rumble" Johnson och britten Dan "The Outlaw" Hardy lovade båda att de skulle hålla matchen stående och låta nävarna avgöra matchen.

Men Johnsons löfte bröts redan i första ronden då han utnyttjade Hardys största svaghet som är hans brottning.

Under alla tre ronder slet Johnson ner Hardy till mattan där han höll dominant position trots att Hardy utan framgång sökte flera submissions.

Detta var Johnsons första match efter sexton månaders uppehöll på grund av återhämtning från en knäoperation och andra skador men ringrosten var ingen faktor för honom i denna match.

Nästa artikel
Jones hos Leno