VIDEO: Här är knocken alla pratar om

- 03/04/2011, 16:49 -
1 av 2

bellator.com

2 av 2

Faksimil

Patricky Freire sänker Toby Imada med ett flygande knä. Eddie Alvarez försvarade titeln på samma gala.

I natt gick Bellator 39 i Uncasville i den amerikanska delstaten Connecticut.

I huvudmatchen försvarade Eddie Alvarez (22-2) sin titel i lättvikt genom att besegra Pat Curran (13-4). Efter fem ronder skrevs siffrorna till solklara 49-46, 50-45 och 50-45.

Men det som diskuterades efteråt var Patricky "Pitbull" Freires (9-1) semifinal i lättviktsturneringen mot veteranen Toby Imada (29-16).

Ett par minuter in i den första ronden försökte Freire med ett flygande knä som träffade Imada perfekt när han böjde sig framåt.

Imada höll sig stående men hans vacklande ben avslöjade att han var rejält skakad och den aggressive Freire avslutade matchen direkt med en slagserie.

Domaren kastade sig in över en medvetslös Imada och bröt matchen efter 2.53 i rond ett.

– För ett år sedan var jag på väg tillbaka från en skada och funderade på att ge upp, men nu är jag här. Jag kan inte sätta ord på det, sa en rörd Freire genom sin tolk efter matchen.

Imada fördes till sjukhus för observation men uppges må bra.

25-åringen Freire debuterade för Bellator genom att slå ut den meriterade Rob McCullough för tre veckor sedan. Nu är han framme i final och har bjudit publiken på två otroliga knockouter.

I finalmatchen väntar vinnaren av Michael Chandler och Lloyd Woodard. Därefter får vinnaren utmana Alvarez om titeln.

Även Freires lillebror, Patricio, bär smeknamnet "Pitbull" och tävlar i Bellator. Han går semifinal i fjäderviktsturneringen den16 april.

Se den spektakulära avslutningen nedan.

Så här vann han mot McCullough.