- Foto: cagewarriors.com

Bäckström i London

Ikväll går svenske MMA-fightern Niklas Bäckström match på Cage Warriors 41.


Se matchen live

Hela Cage Warriors 41 kan ses gratis på deras hemsida.

Efter ett snöpligt slut i senaste matchen efter en felbedömning av domaren är en revanschsugen Niklas Bäckström på plats i London för att gå sin fjärde professionella MMA-match.

Cage Warriots 41 ställs det svenska framtidslöftet Bäckström mot Adam Edwards.

- Det jag har hört om min motståndare är att han ska vara riktigt duktig både stående men framför allt på marken då han har är brunbälte i BJJ. Det kommer att bli ett tufft test men jag är redo, meddelar Bäckström från London.

Bäckström, vars match mot Simon Sköld på Superior Challenge 6 hamnade på femte plats bland förra årets bästa matcher enligt Kampsport24, bokades in med kort varsel för match.

- Förberedelserna har gått bra, försöker alltid hålla mig i bra form för att kunna ta match med kort varsel. Har haft lite småskador men det är sånt man får leva med. Det har varit tufft att hålla sig borta från alla godsaker under påsken, men jag har hållit mig inomhus och borta från frestelserna. Vikten gick bra, har aldrig haft och kommer aldrig ha, peppar peppar, problem med det, skriver Bäckström till Kampsport24.

/
/
MMA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Årets match
Senaste nytt

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

2 timmar sedan

Rödin: "En jäkla revansch"

3 timmar sedan
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

3 timmar sedan
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

3 timmar sedan
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

igår 21:50
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

igår 20:36
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.