Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mayhem och Bisping möts i december

- 02/06/2011, 22:42 -

Jason "Mayhem" Miller och Michael Bisping ska vara coacher i The Ultimate Fighter. Nu är deras match bokad.

Säsong 14 av realitysåpan The Ultimate Fighter börjar snart att spelas in och planeras ha premiär i september. En av coacherna är nykomlingen Jason "Mayhem" Miller (24-7) som nyligen lämnade Strikeforce för att gå över till UFC.

MTV-profilen som leder programmet "Bully Beatdown" ska där leda ett lag och tävla mot veteranen Michael Bisping (21-3) som själv vann säsong tre av serien var coach den nionde säsongen.

Efter säsongen kommer de båda att mötas den tredje december i Las Vegas under säsongens final.

När Miller skrev på för UFC blev han först bokad att möta Aaron Simpson men fick hoppa in som coach mot Bisping när Chael Sonnen inte fick tillbaka sin licens.

En match i UFC

Miller har tidigare gått en match i UFC. Det var 2005 och då förlorade han mot en ung Georges St. Pierre.

Sedan dess har Miller gått matcher över världen och har bara förlorat två av sina tionde senaste matcher.

Mötet med Miller blir britten Bispings femtonde i UFC. Senast slog han Jorge Rivera och tar sin fjärde raka seger om han besegrar Miller.

The Ultimate Fighter säsong 14 kommer för första gången i seriens historia att innehålla bantamviktare och fjäderviktare.