Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gustafsson får ny motståndare

- 15/07/2011, 08:39 -
Hamill i sin senaste match mot Rampage.

Hamill i sin senaste match mot Rampage.

Julie Jacobson

Alexander Gustafsson ställs mot Matt Hamill på UFC 133 då Vladimir Matyushenko är skadad.

Nu har även Vladimir Matyushenko dragit sig ur den skadedrabbade galan UFC 133 där han skulle möta Alexander Gustafsson.

Vad det är för skada som hindrar ”The Janitor” från att gå match har ännu inte framkommit, men skadan måste ha hänt nyligen då Matyushenko var en av dem som fanns med i bilden som ersättare för Phil Davis.

Men UFC har i vanlig ordning varit snabba att hitta en ersättare och den svenske fightern kommer att ställas mot Matt Hamill den 6 augusti.

Hamills senaste match var mot Quinton ”Rampage” Jackson som han förlorade på via enhälligt domslut. Innan dess hade den döve fightern radat upp fem raka vinster. En av vinsterna var visserligen mot numera regerande världsmästaren Jon Jones som tilldömdes honom efter att Jones blivit diskad.

Ta chansen och lär känna Hamill genom den kortare presentation av honom i två delar som sammanställdes inför hans senaste match.

Matt Hamill