Det var en tuff match. - Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX
Men det var Steven Whittaker som fick se det röda kortet först av alla.
2 av 26
Men det var Steven Whittaker som fick se det röda kortet först av alla. - Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX
3 av 26
Rangers hade ett par bra lägen under matchen. Här tippar hemmamålvakten Dusan Melichárek bollen över ribban. - Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX
En stenhård kamp om bollen.
4 av 26
En stenhård kamp om bollen. - Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX
Hemmafansen gjorde verkligen sitt för att hjälpa favoritklubben.
5 av 26
Hemmafansen gjorde verkligen sitt för att hjälpa favoritklubben. - Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX
Jiloan Hamad skulle komma att sätta målet som innebar avancemang.
6 av 26
Jiloan Hamad skulle komma att sätta målet som innebar avancemang. - Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX
Whittaker fick lämna efter blott 17 minuter.
10 av 26
Men trots det röda kortet kunde Rangers ändå ta spräcka nollan. Nikica Jelavic stänkte in det första målet. - Foto: Nils Jakobsson/BILDBYRÅN
Daniel Larsson försöte med en konstspark.
11 av 26
Daniel Larsson försöte med en konstspark. - Foto: Nils Jakobsson/BILDBYRÅN
Jiloan Hamad blev stor matchhjälte för sitt MFF.
12 av 26
Jiloan Hamad blev stor matchhjälte för sitt MFF. - Foto: Nils Jakobsson/BILDBYRÅN
Begraven under lagkamrater.
13 av 26
Begraven under lagkamrater. - Foto: Nils Jakobsson/BILDBYRÅN
Domaren hade väldigt mycket att göra. Totalt visade han ut tre lirare.
14 av 26
Domaren hade väldigt mycket att göra. Totalt visade han ut tre lirare. - Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX
Här begravs han av sina lagkamrater.
15 av 26
Här begravs han av sina lagkamrater. - Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX
16 av 26
1-1-målet kom med ungefär tio minuter kvar att lira. Norling delade ut instruktioner ända in i det sista. - Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX
Swedbank Stadion skakade när 20-åringen frälste MFF.
17 av 26
Swedbank Stadion skakade när 20-åringen frälste MFF. - Foto: Nils Jakobsson/BILDBYRÅN
Glädjen visste inga gränser.
18 av 26
Glädjen visste inga gränser. - Foto: Nils Jakobsson/BILDBYRÅN
Spelarna tackar fansen för stödet.
19 av 26
Spelarna tackar fansen för stödet. - Foto: Nils Jakobsson/BILDBYRÅN
MFF-lirarna kunde knappt tro på vad som hade hänt.
20 av 26
MFF-lirarna kunde knappt tro på vad som hade hänt. - Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX
21 av 26
Malmö FF slog ut mardrömsmotståndarna Glasgow Rangers efter 1-1 på Swedbank Stadion. Jiloan Hamad blev stor matchhjälte när han med några minuter kvar av mötet slog in kvitteringsmålet - och skickade MFF ett steg närmare till Champions League med totalt 2 - Foto: Andreas Hillergren/SCANPIX
En glad MFF-supporter visar upp den felstavade "Champions Leauge"-halsduken.
22 av 26
Rikard Norling jublade vilt när han såg Hamad smälla in kvitteringsmålet.
23 av 26
Rangers-tränaren Ally McCoist var inte glad på presskonferensen efter matchen.
24 av 26
Ricardinho var den ende hemmaliraren som fick syna det röda kortet.
25 av 26
Men det var Rikard Norling verkligen.
26 av 26

BILDEXTRA: Här stormar MFF mot Champions League

Malmö FF slog ut mardrömsmotståndarna Glasgow Rangers efter 1-1 på Swedbank Stadion. Jiloan Hamad blev stor matchhjälte när han med några minuter kvar av mötet slog in kvitteringsmålet - och skickade MFF ett steg närmare till Champions League efter totalt 2-1 mot skottarna.

Lukas om bytet: "Skidskytte är inte så enkelt"

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

Stina Nilsson lämnade en framgångsrik längdkarriär för att satsa på skidskytte. Nu byter hon sport igen.

VAR-domare anklagades av PL-klubb - ska döma EM

Uefa ger VAR-domaren Stuart Attwell grönt ljus att döma EM i Tyskland i sommar. Detta efter att Attwell anklagats för att döma emot Nottingham Forest i matchen mot Everton.

Förlorade benet i Hamas attack – ska spela EM

När Hamas attackerade en musikfestival den 7 oktober förlorade Ben Binyamin sitt högra ben. Nu ska han vara med i EM för amputerade fotbollsspelare. Jag trodde aldrig att jag skulle spela fotboll igen, säger han.

Apple nära rättigheterna till nya klubblags-VM

Teknikjätten Apple ska vara nära ett avtal med Fifa om TV-rättigheterna till nästa års klubblags-VM, enligt New York Times.

Svensken återupptog karriären – hos CL-mästaren

Från målvaktstränare i Alingsås – till målvakt hos Champions League-mästaren Magdeburg. Mikael Aggefors, 39, är tillbaka i hetluften igen.