1 av 2
- Foto: proelite.com
2 av 2
- Foto: proelite.com

Grove sugen på revansch

Kendall Grove går match mot Joe Riggs på Proelites återvändargala i Hawaii i helgen.


MMAbloggen

Läs mer om ProElites gala och annat rörande Mixed Martial ArtsMMAbloggen, en del av Kampsport24.

Innan Kendall "Da Spyder" Grove blev känd för den stora massan, genom att stå som segrare i tredje säsongen av The Ultimate Fighter, hade han redan en förlust mot veteranen Joe "Diesel" Riggs från 2004.

Grove kommer på hemmaplan på Hawaii att få möjligheten att rätta till sin förlust då han åter igen ställs mot Riggs på Proelites återvändargala nu på lördag. 

- Jag skulle ljuga om jag skulle säga att det inte fanns några känslor bakom denna match. Men vi är båda professionella. Vi såg varandra tidigare i veckan och vi skakade hand. Men missförstå mig inte…när vi kommer in i buren kommer vi försöka banka skallen av varandra. Men det som inte gör oss till djur är att vi har lite respekt för varandra. Det suger att det bara blir en vinnare men jag har väntat på denna match sedan förlusten. Jag har sagt till mitt team under förberedelserna att när han mötte mig var jag en pojke. Nu är jag en man, säger Grove till Proelite.

Matchen blir Groves första sedan han släpptes från UFC tidigare i år efter två raka förluster mot Demian Maia och Tim Boetsch.

Riggs har även han två förluster på rad i bagaget och därmed blir detta en mycket viktig match för dem båda.

På samma gala kommer även forne UFC-mästaren Andrei Arlovski försöka rädda sin karriär efter fyra raka förluster och BJ Penns bror Reagan Penn kommer att göra sin professionella MMA-debut.

/
/
MMA
/
UFC
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!