- Foto: Remy de la Mauviniere

Rampage misstänker spionage

Quinton "Rampage" Jackson anklagar regerande mästare Jon Jones för att ha en spion i hans träningsläger.


MMAbloggen

Läs mer om UFC 135 och annat rörande Mixed Martial ArtsMMAbloggen, en del av Kampsport24.

Första gången Quinton "Rampage" Jackson misstänkte att han hade en spion bland de närmaste var efter matchen mot Rashad EvansUFC 114 i maj förra året.

Anledningen till misstanken var att Evans upprepade gånger slog honom på knäet under deras match, det knä som Jackson skadat i förberedelserna inför matchen men hållt hemligt.

- Under alla mina år som fajter har jag aldrig blivit slagen i knäet tidigare och jag har heller aldrig sett någon bli slagen i knäet, säger Jackson till Yahoo! Sports.

Jackson blev nyligen varnad via twitter att han hade en spion bland dem han tränade med och därför valde han med att internt gå ut med att han hade skadat sin hand. Fyra timmar senare ringer UFCs matchmaker Joe Silva och frågar om skadan, information han ska ha fått från sin kommande motståndare Jon Jones manager.

Både Evans och Jones manager Malki Kawa förnekar att spionage ska ha förekommit men Jackson är övertygad om att någon är illojal mot honom.

Oavsett om det ligger någon sanning bakom anklagelserna eller om det är ett sätt att skapa uppmärksamhet så utmanar Quinton Jackson regerande mästaren Jon Jones om titeln i lätt tungvikt på UFC 135 den 24 september.

/
MMA
/
/
/
/
UFC
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!