Titelmatchen från nattens Bellator 58

VIDEO - Eddie Alvarez utmanades om sin lättviktstitel av Michael Chandler under nattens Bellator 58.


Resultat

De fullständiga resultaten från Bellator 58 finns tillgängliga på MMAbloggen, en del av Kampsport24.

Medan UFC 139 anordnade i San Jose besökte Bellator Seminole Hard Rock Hotel and Casino i Hollywood, Florida, för sin 58:nde gala.

I huvudmatchen ställdes lättviktsmästaren Eddie Alvarez mot Michael Chandler som fått chansen på titeln genom att vinna fjärde säsongen av Bellators lättviktsturnering.

Chandler inledde starkt och skakade mästaren redan i inledningen av första ronden men Alvarez återfick sin fattning och matchen svängde fram och tillbaka under tre ronder.

I fjärde ronden tog Chandler över kommandot och knockade Alvarez till mattan, följde upp med ground and pound och etablerade full mount. Därefter säkrade Chandler ryggen på sin motståndare och tog titeln från Alvarez via en rear naked choke.

Chandler blev därmed den andre fajtern i organisationens historia att krönas till lättviktsmästare efter endast nio matcher i sin MMA-karriär.  

/
/
MMA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skellefteå till SM-final: "Dags att gå hela vägen"

1 timme sedan

Jagr, 52, historisk och målskytt

1 timme sedan
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

1 timme sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

2 timmar sedan
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.

Debutantmål när Tre Kronor nollade Finland

2 timmar sedan
Ett mål från Lukas Vejdemo och framspelningar både av Felix Unger Sörum och Jonathan Lekkerimäki. Debutanterna klev fram när Tre Kronor besegrade Finland i Jyväskylä med 4–0 i första matchen inför VM.

Sverige mot Ungern igen i EM

idag 18:46
Ungern igen – och Debrecen igen. Det blev utfallet när damernas EM-slutspel i handboll lottades. "Det är två tydliga favoriter i gruppen och det blir en nyckelmatch mot Ungern", säger förbundskapten Tomas Axnér i ett pressmeddelande.