- Foto: Darryl Dyck

Einemo åter i UFC

När Golden Glory och UFC hamnade i konflikt släpptes norrmannen Jon Olav Einemo från sitt kontrakt. Nu är han åter och är bokad för match i januari.


Norrmannen Jon Olav Einemo förlorade i UFC-debuten mot Dave ”Pee Wee” Herman men det var en stark insats som var tillräckligt underhållande för att erhålla bonusen för galans match på UFC 131.

Efter debuten kändes det självklart att Einemo skulle få ytterligare en chans hos sin nye arbetsgivare men istället hamnade hans management Golden Glory och UFC i konflikt vilket resulterade i flera fajters, där ibland Einemo, släpptes från sina kontrakt.

Men vid presskonferensen inför UFC 135 var det redan andra tongångar då Dana White annonserade att bekymren var bakom dem och att Einemo var tillbaka med organisationen. Om Einemo fortfarande representeras av Golden Glory eller inte råder det fortfarande tveksamheter kring.

Enligt MMAFighting blir det Mike Russow (14-1-1) som kommer att välkomna Einemo tillbaka på ”UFC on FOX 2” som kommer att hållas på United Center i Chicago den 28 januari. Russow har för närvarande vunnit tio matcher i rad och kommer närmast från en vinst via TKO mot Jon Madsen.

/
/
/
MMA
/
UFC
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Världstvåans sorg – pojkvännen död

Vinicius Junior utsatt för mer rasism

Real Madrid har anmält nya rasistiska påhopp på den brasilianske anfallsstjärnan Vinicius Junior.

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

1 timme sedan
Kristoffer Olssons svåra sjukdom och allvarliga tillstånd berör landslagskompisarna starkt. Spelarna planerar att visa sitt stöd och sin omtanke. Vi ska snacka ihop oss och så får vi se exakt vad vi gör och när vi gör det. Men det är klart att vi ska stötta honom, säger Ludwig Augustinsson.

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

idag 02:38
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.