Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Einemo åter i UFC

- 29/11/2011, 22:20 -

Darryl Dyck

När Golden Glory och UFC hamnade i konflikt släpptes norrmannen Jon Olav Einemo från sitt kontrakt. Nu är han åter och är bokad för match i januari.

Norrmannen Jon Olav Einemo förlorade i UFC-debuten mot Dave ”Pee Wee” Herman men det var en stark insats som var tillräckligt underhållande för att erhålla bonusen för galans match på UFC 131.

Efter debuten kändes det självklart att Einemo skulle få ytterligare en chans hos sin nye arbetsgivare men istället hamnade hans management Golden Glory och UFC i konflikt vilket resulterade i flera fajters, där ibland Einemo, släpptes från sina kontrakt.

Men vid presskonferensen inför UFC 135 var det redan andra tongångar då Dana White annonserade att bekymren var bakom dem och att Einemo var tillbaka med organisationen. Om Einemo fortfarande representeras av Golden Glory eller inte råder det fortfarande tveksamheter kring.

Enligt MMAFighting blir det Mike Russow (14-1-1) som kommer att välkomna Einemo tillbaka på ”UFC on FOX 2” som kommer att hållas på United Center i Chicago den 28 januari. Russow har för närvarande vunnit tio matcher i rad och kommer närmast från en vinst via TKO mot Jon Madsen.