1 av 10
Inramningen till Winter Classic i Philadelphia visste inga gränser. Bland annat flög två F22-plan över isen arenan innan nedsläppt. Matchen i sig blev en öppen historia med högt tempo och mängder av heroiska insatser - inte minst från en viss svensk målva - Foto: Mel Evans/SCANPIX
New York Rangers tog, som väntat, kommandot i matchen.
2 av 10
New York Rangers tog, som väntat, kommandot i matchen. - Foto: Matt Slocum/SCANPIX
3 av 10
Men det var ändå Brayden Schenn som gav hemmalaget ledningen efter dryga halva andra perioden. - Foto: Tom Mihalek/SCANPIX
4 av 10
3-2 segern tillskrivs ett hårt lagarbetet toppat med kanske ligans bäste målvakt. - Foto: Matt Slocum/SCANPIX
Efter att Rangers nya stjärnskott, Brad Richards, givit bortalaget ledningen tog Flyers coach en sen time out för att samla sina trupper. En time out som skulle visa sig ge resutlat. New Yorks försvarare Ryan McDonagh  gav nämligen hemmalaget en välförtjä
5 av 10
Efter att Rangers nya stjärnskott, Brad Richards, givit bortalaget ledningen tog Flyers coach en sen time out för att samla sina trupper. En time out som skulle visa sig ge resutlat. New Yorks försvarare Ryan McDonagh gav nämligen hemmalaget en välförtjä - Foto: Tom Mihalek/SCANPIX
6 av 10
Rangersspelarna firade som aldrig förr, och nu ligger vägen till slutspel öppen för fjolårets halv-flopp. - Foto: Mel Evans/SCANPIX
Den sedvanliga halvtidsunderhållningen stod The Roots för.
7 av 10
Den sedvanliga halvtidsunderhållningen stod The Roots för. - Foto: Matt Slocum/SCANPIX
8 av 10
Marian Gaborik med en bra målchans i den andra perioden. En period som slutade 2-1 i Philadelphias favör. - Foto: Matt Slocum/SCANPIX
9 av 10
Mike Rupp firar kvitteringen till 2-2, med bland annat Anton Strålman, tidigt i den tredje perioden. - Foto: Tom Mihalek/SCANPIX
10 av 10
... men i New York-buren stod en omutlig svensk som räddade straffen. Henrik Lundqvist räddning bäddade för en Rangers seger med 3-2 i "Winter Classic". - Foto: Matt Slocum/SCANPIX

BILDEXTRA: Henke Lundqvist stor hjälte i Winter Classic

Inramningen till Winter Classic i Philadelphia visste inga gränser. Bland annat flög två F22-plan över isen arenan innan nedsläppt. Matchen i sig blev en öppen historia med högt tempo och mängder av heroiska insatser - inte minst från en viss svensk målvakt.