Var hittar vi Djurgårdsfansen under lördagseftermiddagen? I kungsträdgården för att fira småkronorna eller i Hovet för att heja fram Dif när de möter Skellefteå AIK?
Var hittar vi Djurgårdsfansen under lördagseftermiddagen? I kungsträdgården för att fira småkronorna eller i Hovet för att heja fram Dif när de möter Skellefteå AIK? - Foto: Henrik Montgomery / SCANPIX

Här är helgens matcher ni inte får missa

Ett Manchesterderby, ett Inter på uppgång och ett toppmöte i Spanien. Men var tar Djurgårdsfansen vägen under lördagseftermiddagen?


Efter torsdagsnattens holmgång i tevesoffan har vi ändå en fullspäckad sporthelg att se fram emot. Hatmöten, toppmatcher och ett stort frågetecken kring var Djurgårdsfansen befinner sig under lördagseftermiddagen?

Lördag:

Dif - Saik; 16.00.

Det svenska juniorlandslaget i hockey vann under torsdagsnatten VM-guld borta i Kanada. På lördag firas de i Kungsträdgården. Frågan är hur många Djurgårdsfans vi får se i Hovet klockan 16.00 när Dif tar sig an Skellefteå AIK?

Inter - Parma; 20.40.

Inter har, så sakteligen, börjat hitta tillbaka till formen. Mycket saknas än till José Mourinhos glansdagar, men nu kan Massimo Moratti äntligen börja hoppas igen. Under lördagen ställs det mot det klassiska laget från Emilia-Romagna, Parma.

Söndag:

Manchester United - Manchester City; 14.00.

Missa för guds skull inte Manchesterderbyt i FA-cupen. Hat är väl det enda ord som kan karakterisera detta möte numer. Tidigare fanns det ett syskonkomplex klubbarna emellan. Nu är det en strid mellan tradition och saudiska oljepengar.

Villareal - Valencia; 18.00.

Varje år är det samma historia. "Vilka lag kan utmana Barcelona och Real Madrid?", och vid sidan Atletico de Madrid är det ständigt dessa två lag som omnämns. Därför är det alltid tragiskt när de möts och plockar poäng av varandra. Må någon av dem, någon dag, bryta giganternas dominans i den spanska ligan.

Dif
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!