Fredag 18 Jun
Stockholm

Miami Heat vann NBA - alla fick blowjobs

Porrstjärnorna och Miami Heat-supportrarna Angelina Castro och Sara Jay genomförde årets sjukaste löfte. Bilden är ett montage.
Porrstjärnorna och Miami Heat-supportrarna Angelina Castro och Sara Jay genomförde årets sjukaste löfte. Bilden är ett montage. Foto: Montage: http://withleather.uproxx.com/

Porrstjärnorna tillika Miami Heat-supportrarna Angelina Castro och Sara Jay utlyste årets sjukaste vad. Som de nu har genomfört: "Hoppas på världsrekord".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Fansen var tvungna att:

  • Vara minst 21 år gammal samt ha ett ID.

  • Följa duon på twitter innan Heat vann guldet och testade.

MIAMI. På twitter har porrstjärnorna trissat upp stämningen under hela slutspelet. Under hashtaggen "#TeamBJNBA" utlyste de sitt löfte och hejade fram sitt Miami Heat under devisen: "Det handlar om mer än bara mästerskapet".

Och när LeBron James till slut fick sin efterlängtade titel visade Angelina Castro och Sara Jay att det inte var ett skämt - och sög av alla som uppfyllde kriterierna som Heat-fans. Och intresset var stort: 

– Vi hoppas på att slå världsrekord!, twittrade Angelina Castro efter, ja, akterna. 

Porrstjärnorna har fortfarande inte avslöjat hur många fans som kom dit

Men bland de ganska udda reglerna framkom det att alla som hade en Heat-tröja eller en t-shirt med texten "Once you go hispanic don´t panic" på sig fick företräde i kön. Och att man fick dölja sitt ansikte men var tvungen att gå med på att filmas.  

Alla spelare i Heat som kom hamnade längst fram i kön, men det är ännu oklart om någon gick dit dock... 

Kommentera
Kopiera länk
Dela