Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Ha en fucking trevlig kväll"

- 17/09/2012, 17:15
"Ha en fucking trevlig kväll". Suzanne Sjögren säger hejdå till tittarna under gårdagens sportsändning.

"Ha en fucking trevlig kväll". Suzanne Sjögren säger hejdå till tittarna under gårdagens sportsändning.

Faksimil/Youtube

"Ha en fucking trevlig kväll". Så avslutade Suzanne Sjögren gårdagens sportsändning i TV4. Klippet sprids nu över internet, men enligt Sjögren var det ingen groda utan helt planerat.

STOCKHOLM. Många var vi som höjde på ögonbrynen under gårdagens sportsändning i TV4. Programledaren Suzanne Sjögren avslutade hela sändningen med repliken "ha en fucking trevlig kväll". De flesta trodde nog att det hade hoppat en liten groda ur munnen på Sjögren där, men enligt henne själv var det planerat.

– Nej, det var inget felsägning. Vi har ju kanon och kalkon-listan som sista punkt i programmet, och på den listan hade vi med Ulf Dahlén (HV71-tränare) där han stod och sa fuck väldigt många gånger inför sina spelare. Så det jag sa var en direkt referens till det inslaget, som en rolig grej. Men det var ju kanske lite dumt av mig om folk inte fattade det haha, säger Sjögren till Nyheter24.

Här är videon med Suzanne Sjögrens hälsning.