2000 spänn till slummens barn, Stort!
1 av 5
2000 spänn till slummens barn, Stort! - Foto: Privat
Peter Forsberg var en av dem som signerat en puck.
2 av 5
Peter Forsberg var en av dem som signerat en puck. - Foto: David Zalubowski/AP/SCANPIX
Nicklas Bäckström likaså.
3 av 5
Nicklas Bäckström likaså. - Foto: SCANPIX SWEDEN
Henrik Zetterbergs pucksignatur lämnar Nyheter24:s redaktion mot nya destinationer.
4 av 5
Henrik Zetterbergs pucksignatur lämnar Nyheter24:s redaktion mot nya destinationer. - Foto: © Bildbyrån
Sedinarna får kanske inte spela NHL, men de gör fortfarande nytta i Musikhjälpen.
5 av 5
Sedinarna får kanske inte spela NHL, men de gör fortfarande nytta i Musikhjälpen. - Foto: Scanpix

Kändispuckarna drog in 2000 kronor till Musikhjälpen

Musikhjälpen är slut för i år. Nyheter24:s kändispuckar såldes till sist för 2000 kronor. Pengarna går oavkortat till Musikhjälpens insamling.


Det här är Musikhjälpen

År efter år skapar SR:s Musikhjälpen en härlig julstämning med sina insamlingar till olika insatser för världens barn. Men programmet är också ett sällskap för de som är ensamma så här inför årets största högtid. En tradition vi hoppas kommer att fortsätta många år framöver.

MALMÖ. Musikhjälpen har under flera år gjort stora insamlingar till den delen av världens befolkning som inte är lika lyckligt lottade som oss i Sverige. För en vecka sedan gick Gina Dirawi, Jason Diakité och Kodjo Akolor in i radioburen på Stora Torg i Malmö i Musikhjälpens tjänst. Årets tema var att ge pengar till barnen i slummen som saknar vatten.

Nyheter24 har gjort sitt bidrag till Musikhjälpen. För några dagar sedan la vi ut en annons där vi auktionerade ut fem stycken hockeypuckar.

Puckarna är signerade av inga mindre än Peter Forsberg, Henrik Zetterberg, Daniel Sedin, Henrik Sedin och Nicklas Bäckström

Utgångspriset var 500 kronor, på söndagen hade priset stigit över 2000 kronor!

På söndagen klockan 20.00 fick auktionen till slut sin vinnare. För 2000 kronor fick en okänd köpare de fem puckarna samtidigt som hon eller han bidragit till Musikhjälpens insamling.

Vi på Nyheter24 tackar så mycket för att ni deltagit i auktionen och att ni tvingat upp priset på puckarna långt över vad vi vågat hoppats. 

Tusen tack!

/
/
Senaste nytt

Claesson om Tomasson: "Nytänk och ny energi"

Sagström tappade i ledarbollen – igen

Madelene Sagström och ledarboll har inte varit någon bra kombination de senaste veckorna. Svenskan har tappat till 17:e plats i LPGA-tourtävlingen i Singapore.

Sundling fyra när Pärmäkoski vann på hemmaplan

1 timme sedan
Skidveteranen Krista Pärmäkoski fick jubla i Lahtis när hon vann sitt första världscuplopp på sex år. Svenskorna missade alla pallen – Jonna Sundling var bäst med en fjärdeplats.

Almtuna klart för kval efter seger mot Djurgården

2 timmar sedan
Efter seger, 2-1 (1-0, 0-1, 1-0), på hemmaplan mot Djurgården står det klart att Almtuna efter en bra säsong i Hockeyallsvenskan är klart för kval till Hockeyallsvenska slutspelet.

Björklöven vann – efter Scott Pooleys hattrick

2 timmar sedan
Scott Pooley stod för tre mål när Björklöven vann mot Mora på hemmaplan i Hockeyallsvenskan. Till slut blev det 5-0 (2-0, 3-0, 0-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Maxime Fortier och Brandon Manning.

Lyxiga prispotten: Så mycket pengar får vinnarna i Vasaloppet 2024

2 timmar sedan
Vasaloppet 2024 äger rum den 3 mars och för de som lyckas ta sig upp på topp 15-placeringarna i tävlingen väntar lite skönt klirr i kassan – inte minst för de snabbaste åkarna förstås.