Han ligger inne på sjukhus
1 av 3
MMA-stjärnan Ray Elbe bröt alltså sin penis – under ett samlag – i början av december. - Foto: Montage: magicalray.com
Han svimmade av smärtan och slog ut flera tänder och tvingades sy 10 stygn i ansiktet.
2 av 3
Han svimmade av smärtan och slog ut flera tänder och tvingades sy 10 stygn i ansiktet. - Foto: Foto: magicalray.com
Sjukhussängen
3 av 3
Elbe kommer bli fullt återställd men kallar det för: "Den värsta mardrömmen". Förståeligt. - Foto: Foto: Twitter.com

Mardrömsskadan: Bröt sin penis vid sex

Här är mardrömsskadan du inte vill vara med om. MMA-stjärnan Ray Elbe, 30, bröt för två veckor sedan sin penis – under sexakten med sin flickvän.


Att bryta penis

"Det finns inga ben i penis. Därför låter det konstigt att man kan bryta den. Anledningen att man säger att den bryts är troligen på grund av det ljud som hörs när det händer. Ljudet påminner mycket om ljudet från ett benbrott. 

Därefter upplever man en stark smärta i samband med de inre blödningarna man får i penis. Att bryta penis är ovanligt, händer det bör man omedelbart söka akut sjukvård för behandling. Penis bryts oftast när mannen ligger på rygg och blir riden av sin partner", skriver Järva mansmottagning på sin hemsida

KUALA LUMPUR.  Varje mans värsta mardröm har drabbat MMA-stjärnan Ray "Magical" Elbe. Under ett läger i Malaysia skulle 30-åringen mysa till det med sin flickvän – men det gick inte riktigt som de båda hade tänkt sig.

Mitt under sexakten hamnade Elbes penis snett när hans flickvän var i överläge och bröts. 

– Kan ni tänka er chocken och skräcken som uppstod när det hände?, frågar sig Elbe i en video som han själv har publicerat. 

Elbe slet av både urinröret och membran i sin penis och sprang chockad och blödande iväg till badrummet där han svimmade av smärtan. Som om inte penisbrottet var nog slog han ut flera tänder och fick sy tio stygn i ansiktet efter fallet. 

"Värsta mardrömmen ni kan tänka er"

Men de sidoskadorna verkar inte bry Elbe nämnvärt. Han tänker mest på sin penis. 

– Det är bara att inse grabbar, det är troligen den värsta mardrömmen ni kan tänka er, säger han. 

Elbe vill dessutom skicka ut en varning till alla er som har sex där ute.

– Att hålla det säkert under sex är inte bara att använda en kondom, säger han.

Hans skada, som han påpekar att han förstår är komisk, har naturligtvis blivit en snackis på twitter och de flesta använder sig av hashtagen #operationcockrecovery. Här är en kille som frågar om han är omskuren. 

Elbe får till och med stöd av en man som har varit med om samma skada.

Anledningen till Elbe vill vara öppen med sin något märkliga skada är för att han vill att skammen ska försvinna. Många män som skadar sig på samma sätt åker inte in till sjukhus och riskerar att aldrig få full funktion i sin penis igen.

För Elbe själv kommer allt att lösa sig, även om han just nu får tugga antierektionspiller (förståeligt?) och har kateter. 

> type=" applicati="" x-shockwave-flash width="514" height="344" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true">

MMA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Debutantmål när Tre Kronor nollade Finland

Sverige mot Ungern igen i EM

1 timme sedan
Ungern igen – och Debrecen igen. Det blev utfallet när damernas EM-slutspel i handboll lottades. "Det är två tydliga favoriter i gruppen och det blir en nyckelmatch mot Ungern", säger förbundskapten Tomas Axnér i ett pressmeddelande.

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

2 timmar sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.

Anna Nordqvist: "Mitt liv gick i tusen bitar"

2 timmar sedan
Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

3 timmar sedan
Ludvig Åbergs succé blir inte mindre imponerande av att han briljerar på banor han aldrig tidigare testat på. Men Sveriges nya golfstjärna hade inte klarat det på egen hand. Han säger vart jag ska slå och jag försöker bara göra som han säger, säger Åberg om sin nya caddie, veteranen Joe Skovron.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

idag 15:42
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.