Han ligger inne på sjukhus
1 av 3
MMA-stjärnan Ray Elbe bröt alltså sin penis – under ett samlag – i början av december. - Foto: Montage: magicalray.com
Han svimmade av smärtan och slog ut flera tänder och tvingades sy 10 stygn i ansiktet.
2 av 3
Han svimmade av smärtan och slog ut flera tänder och tvingades sy 10 stygn i ansiktet. - Foto: Foto: magicalray.com
Sjukhussängen
3 av 3
Elbe kommer bli fullt återställd men kallar det för: "Den värsta mardrömmen". Förståeligt. - Foto: Foto: Twitter.com

Mardrömsskadan: Bröt sin penis vid sex

Publicerades: 18 Dec 2012, 12:05, Uppdaterades: 19 Jun 2018, 14:37

Här är mardrömsskadan du inte vill vara med om. MMA-stjärnan Ray Elbe, 30, bröt för två veckor sedan sin penis – under sexakten med sin flickvän.


Att bryta penis

"Det finns inga ben i penis. Därför låter det konstigt att man kan bryta den. Anledningen att man säger att den bryts är troligen på grund av det ljud som hörs när det händer. Ljudet påminner mycket om ljudet från ett benbrott. 

Därefter upplever man en stark smärta i samband med de inre blödningarna man får i penis. Att bryta penis är ovanligt, händer det bör man omedelbart söka akut sjukvård för behandling. Penis bryts oftast när mannen ligger på rygg och blir riden av sin partner", skriver Järva mansmottagning på sin hemsida

KUALA LUMPUR.  Varje mans värsta mardröm har drabbat MMA-stjärnan Ray "Magical" Elbe. Under ett läger i Malaysia skulle 30-åringen mysa till det med sin flickvän – men det gick inte riktigt som de båda hade tänkt sig.

Mitt under sexakten hamnade Elbes penis snett när hans flickvän var i överläge och bröts. 

– Kan ni tänka er chocken och skräcken som uppstod när det hände?, frågar sig Elbe i en video som han själv har publicerat. 

Elbe slet av både urinröret och membran i sin penis och sprang chockad och blödande iväg till badrummet där han svimmade av smärtan. Som om inte penisbrottet var nog slog han ut flera tänder och fick sy tio stygn i ansiktet efter fallet. 

"Värsta mardrömmen ni kan tänka er"

Men de sidoskadorna verkar inte bry Elbe nämnvärt. Han tänker mest på sin penis. 

– Det är bara att inse grabbar, det är troligen den värsta mardrömmen ni kan tänka er, säger han. 

Elbe vill dessutom skicka ut en varning till alla er som har sex där ute.

– Att hålla det säkert under sex är inte bara att använda en kondom, säger han.

Hans skada, som han påpekar att han förstår är komisk, har naturligtvis blivit en snackis på twitter och de flesta använder sig av hashtagen #operationcockrecovery. Här är en kille som frågar om han är omskuren. 

Elbe får till och med stöd av en man som har varit med om samma skada.

Anledningen till Elbe vill vara öppen med sin något märkliga skada är för att han vill att skammen ska försvinna. Många män som skadar sig på samma sätt åker inte in till sjukhus och riskerar att aldrig få full funktion i sin penis igen.

För Elbe själv kommer allt att lösa sig, även om han just nu får tugga antierektionspiller (förståeligt?) och har kateter. 

> type=" applicati="" x-shockwave-flash width="514" height="344" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true">

MMA
Relaterat
Senaste nytt

Skrällen: Lukaku bänkas i CL-finalen

HBK vann derbyt efter dråpligt självmål

Halmstad BK tog tre blytunga poäng borta mot tabelljumbon Varberg när de vann med 2–1. Det kommer en välbehövlig semester men det är svårsmält det här, säger Varbergs tränare Joakim Persson i Discovery+.

Svenska drömmen lever efter mirakelvändning

1 timme sedan
De svenska volleybolldamerna har krattat för en rafflande gruppfinalavslutning mot Belgien i Golden League nästa lördag. Det efter att ha vunnit måstematchen borta mot Bosnien-Hercegovina. Sverige hämtade upp ett 0–2-underläge till seger med 3–2.

Swiatek försvarade Franska-titeln efter jättedrama

2 timmar sedan
Det börjar bli en vana nu. Iga Swiatek, 22, tog hem Franska mästerskapen igen. Den polska världsettan har nu vunnit tre av de fyra senaste upplagorna av grand slam-turneringen – även om årets seger satt väldigt långt inne.

Alis drömmål och jättetabben sänkte Värnamo

3 timmar sedan
Hugo Larsson gjorde sin sista match för Malmö FF inför flytten till Bundesliga. Men mittfältsstjärnan överglänstes i matchen av Taha Ali som gjorde två mål i 3–1-segern över Värnamo.

Grant på penicillinkur – och under par igen

3 timmar sedan
Fjolårets seger i Scandinavian Mixed kommer Linn Grant inte kunna försvara. Men med tanke på omständigheterna var svenskan ändå nöjd med lördagens 70-runda, två under par.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.