Amerikanska fotbollsstjärnan AJ McCarrons flickvän fick sportkommentatorn den 71-årige Brent Musburger är storkna.
1 av 2
Amerikanska fotbollsstjärnan AJ McCarrons flickvän fick sportkommentatorn den 71-årige Brent Musburger är storkna. - Foto: Foto: Faksimil/SCANPIX
Vad tycker AJ McCarron om detta tro?
2 av 2
Vad tycker AJ McCarron om detta tro? - Foto: AP / David J. Phillip

Här är fotbollsfrun – som får kommentatorn att tappa det

"Wow, ni quarterbackar får alla de snyggaste tjejerna. Vilken vacker kvinna, wow!", säger den amerikanske sportkommentatorn Brent Musburger och nu rasar USA.


Sportkommentatorer i teve är sällan objektiva. Om inte lag- eller nationssympatierna är uppenbara så lyser de ofta igenom förr eller senare. Med andra ord – de är inte perfekta. Men frågan är om inte den legendariske amerikanske sportkommentatorn Brent Musburger, 71, gick över gränsen natten till tisdag svensk tid. 

Mitt i den laddade nationella college-finalen i BCS National Championship mellan Alabama och Notre Dame klippte bildproducenten in en bild på storstjärnan AJ McCarrons flickvän och mamma. 

Då säger sportkommentatorn: "Wow, ni quarterbackar får alla de snyggaste tjejerna. Vilken vacker kvinna, wow".

Det räckte inte där utan senare kommer han med en antydan till uppmaning om att unga killar ska börja med amerikansk fotboll för att få tjejer: "Om du är en ung liten kille i Alabama, börja med att ta med dig fotbollen ut och kasta runt den på bakgården med farsan". 


McCarrons flickvän Katherine Webb fick uppenbarligen Musburger att dregla – något som skapade irritation på twitter.

Dags att gå i pension för Brent Musburger kanske?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Publikfest i Partille – men Sävehof utan chans

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

1 timme sedan
FBI:s misslyckande gör att den amerikanska staten nu får betala motsvarande 1,5 miljarder kronor sammanlagt till ett hundratal offer för gymnastikläkaren Larry Nassars övergrepp.

Ryska fäktare nobbar OS-kval

3 timmar sedan
Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

3 timmar sedan
Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

idag 14:58
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”

idag 14:42
Mercedes stallchef Toto Wolff flörtar fortsatt öppet med F1-världsmästaren Max Verstappen. Hans dito i Red Bull, Christian Horner, har tröttnat: Mercedes är sämre än stall som använder sig av sina egna motorer. Jag tycker det är dags att Toto fokuserar på sitt egna stall, snarare än förarmarknaden.