Stockholm

Faller ihop livlös – efter baseboll i huvudet

Torontos pitcher J.A. Happ knockades blodig när han träffades av en baseboll i huvudet. Happ fick omedelbar läkarvård och fördes snabbt till sjukhus.


Läs mer

TAMPA BAY. I inledningen mellan Tampa Bay Rays och Toronto Blue Jays ställde sig Tampa Bays Desmond Jennings vid slagplattan. Jennings fick till en ordentlig träff men utfallet blev inte vad någon på arenan hade hoppats på.

Bollen träffade Torontos pitcher J.A. Happ rätt i huvudet med rejäl kraft. Happ segnade blödande ner på marken och låg sedan till synes livlös kvar.

Vinkade till publiken

Oroade lagkamrater, motståndare och åskådare höll andan medan ett läkarteam gav pitchern vård. Happ var vaken nog att vinka när han till slut lämnade arenan på bår och transporterades iväg med ambulans.

Happs lagkamrat R.A Dickey var förkrossad efteråt.

"Jag började be"

– Du vet inte vad du ska tänka, det paralyserar dig. När du först hör ljudet från slagträet, och sen att det låter som att det träffar ett annat slagträ, det är läskigt, riktigt läskigt. Jag började bara att be på plats, det var det enda jag visste jag kunde göra, sa han till ESPN.

Enligt nyhetsbyrån AP ska Happs tillstånd vara stabilt.

Se bilderna nedan.


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.