Rashad Johnson drabbades av en otäck fingerskada. Vi vill vara för otäcka bilder i bildspelet.
1 av 2
Rashad Johnson drabbades av en otäck fingerskada. Vi vill vara för otäcka bilder i bildspelet. - Foto: Rashad Johnson / Arizona Cardinals / Rick Scuteri
Rashad Johnson spelar i Arizona Cardinals.
2 av 2
Rashad Johnson spelar i Arizona Cardinals. - Foto: Ap/Scanpix

NFL-spelarens blodiga skräckskada – fick fingret avkapat

Ibland får man se bilder man helst vill glömma. En sådan bild bjöd NFL-spelaren Rashad Johnson på efter att han fått toppen av långfingret avkapat. Vi vill varna för starka bilder längre ner i artikeln.


Arizona Cardinals Rashad Johnson drabbades av en bisarr och ohygglig skada nyligen när hans lag mötte New Orleans Saints. I en närkamp om bollen förlorade Johnson fingerspetsen. Något som han inte insåg förrän han tog av sig handsken efter matchen. Lagkamraten Kent Somers twittrade om händelsen efteråt.

Så här så skadan ut bandagerad. 

Johnson publicerade därefter en något mer uppseendeväckande bild på sitt finger på sin Twitter. Han verkade trots allt inte alltför berövad av den "köttiga" skadan – och vad det verkar så kan han fortsätta säsongen som vanligt.

/
NFL
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

1 timme sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

1 timme sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

1 timme sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

2 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.