Måndag 27 Sep
Stockholm

Mammas mat, Leif GW och halsbränna – här är veckans sporttweets

Leif GW Persson, Rennie och Djurgården Hockey är alla med på Veckans sporttweets.
Leif GW Persson, Rennie och Djurgården Hockey är alla med på Veckans sporttweets. Foto: TT Bild

Nyheter24 listar veckans bästa och mest uppmärksammade tweets från sportens värld.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

5. Djurgården får sig en rejäl känga

Djurgården är sjua i tabellen i den otroligt jämna Hockeyallsvenskan och det är bara sex poäng ner till nedflyttningsplatserna. Daniel Breitholtz som är en stark supporter till laget är inte alltför positiv och han ser inte mycket till ljus just nu.

4. Mammas mat är alltid bäst

Många brukar vara överens om att ens egen mammas mat alltid är bäst och godast. Det gäller även för fotbollsstjärnor som Moestafa El Kabir.

3. Leifby inte imponerad av Bajens värvning

Hammarby värvade i veckan mittfältaren Amadaiya Rennie och Aftonbladets Marcus Leifby såg direkt sin chans. Rennie, som är en medicin mot just halsbränna och sura uppstötningar, tycks passa bra för Bajen enligt Leifby. 

2. Osmaklig kommentar från Viasat

En Ajax-supporter blev i veckan allvarligt skadad när han föll fem meter ner från läktaren och hans tillstånd är fortfarande kritiskt. Det är bara till att hålla med journalisten Philip O'Connor att det då är osmakligt att prata om fotbollen i samma termer som en människas liv, särskilt i det här fallet.

1. Holm vill att GW ska lämna målrapporter

Leif GW Persson lockade många tittare i veckan när han hade debatt med Göran Lambertz om Sture Bergwall. Samtidigt som Veckans brott gick spelades Champions League och Stefan Holm tyckte att de skulle införa ett nytt koncept och kombinera de båda.

Kommentera
Kopiera länk
Dela