Vintersport
Backhopparen Andreas Wank från Tyskland får nog finna sig i att folk tycker att han har det roligaste namnet under OS. - Foto: Bildbyrån / GEPA pictures/ Daniel Goetzhaber

Nej, han heter inte Spunkfuckshitpiss

Tyske Andreas Wank har fått veta att han har ett namn som många i engelskspråkiga länder tycker är roligt. Det finns dock givetvis folk på sociala medier som tycker att de kan göra det ännu roligare.


Under OS dyker det alltid upp heta och roliga samtalsämnen. Något som kan bli omdiskuterat när människor från hela världen deltar är så klart atleternas namn.

Det mest omdiskuterade namnet hittills är 25-årige Andreas Wank från Tyskland. Backhopparens namn blev fort en snackis på sociala medier, men nu tror många att de har hittat ett ännu bättre namn.

Inte Spunkfuckshitpiss på bilden

Tysken Cunty Spunkfuckshitpiss skulle onekligen haft OS-historiens märkligaste namn, och kanske även världens elakaste föräldrar.

Det hela är så klart inte på riktigt, utan det var någon som ville göra sig extra rolig över Andreas Wank på Twitter. För det är Wank – och inte någon Spunkfuckshitpiss på bilden. 

Många av de som kommenterat och retweetat får dock ta sig en snabblektion i källkritik eftersom de inte verkar ha förstått att det hela är ett skämt.

[removed][removed]

På sociala medier finns det som bekant en tendens att saker sprider sig. Det gjorde så klart också det här skämtet och även en svensk Twitter-användare la upp den namnmanipulerade bilden. Det gick hem i utlandet och det gick även hem i Sverige.

[removed][removed]
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!