Vintersport
Backhopparen Andreas Wank från Tyskland får nog finna sig i att folk tycker att han har det roligaste namnet under OS. - Foto: Bildbyrån / GEPA pictures/ Daniel Goetzhaber

Nej, han heter inte Spunkfuckshitpiss

Tyske Andreas Wank har fått veta att han har ett namn som många i engelskspråkiga länder tycker är roligt. Det finns dock givetvis folk på sociala medier som tycker att de kan göra det ännu roligare.


Under OS dyker det alltid upp heta och roliga samtalsämnen. Något som kan bli omdiskuterat när människor från hela världen deltar är så klart atleternas namn.

Det mest omdiskuterade namnet hittills är 25-årige Andreas Wank från Tyskland. Backhopparens namn blev fort en snackis på sociala medier, men nu tror många att de har hittat ett ännu bättre namn.

Inte Spunkfuckshitpiss på bilden

Tysken Cunty Spunkfuckshitpiss skulle onekligen haft OS-historiens märkligaste namn, och kanske även världens elakaste föräldrar.

Det hela är så klart inte på riktigt, utan det var någon som ville göra sig extra rolig över Andreas Wank på Twitter. För det är Wank – och inte någon Spunkfuckshitpiss på bilden. 

Många av de som kommenterat och retweetat får dock ta sig en snabblektion i källkritik eftersom de inte verkar ha förstått att det hela är ett skämt.

[removed][removed]

På sociala medier finns det som bekant en tendens att saker sprider sig. Det gjorde så klart också det här skämtet och även en svensk Twitter-användare la upp den namnmanipulerade bilden. Det gick hem i utlandet och det gick även hem i Sverige.

[removed][removed]
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

2 timmar sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

3 timmar sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

3 timmar sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.