Nascar-förare i vild biljakt tillsammans med livrädd journalist

Nascar-föraren Jeff Gordon tar med sig en livrädd journalist på en biljakt från polisen. Vad journalisten inte vet är att han har blivit lurad in i en reklamfilm.


Förra året medverkade Nascar-föraren Jeff Gordon i en Pepsi-reklam där han är i en bilaffär för att köpa en bil. Han är dock utklädd så att säljaren som visar honom bilarna inte känner igen honom. När Gordon sätter sig i en bil tillsammans med säljaren för att testköra den ger han sig ut på en vansinnesfärd som skrämmer livet ur säljaren.

Filmen har fått över 40 miljoner visningar på Youtube, men det finns ett stort problem. Den fanns stora misstankar om att filmen var fejk. Alla som medverkar i reklamen misstänktes vara skådespelare och säljaren visste därför vad som skulle hända.

Det riktades en del kritik mot filmen, bland annat från journalisten Travis Okulski. Därför bestämde sig Pepsi och Gordon för att återigen samarbeta och den här gången lura Okulski.

Okulski skriver själv ett inlägg på Jalopnik om hur allt gick till. Han hade fått ett erbjudande om att teståka en helt ny bil och skulle nu få skjuts av en taxi till testkörningen.

Ny bilfärd

När Okulski sätter sig i taxin är det Gordon som sitter bakom ratten, återigen förklädd för att inte avslöja vem han är.

En bit in i bilfärden stannas taxin av en polisbil och Gordon bestämmer sig för att köra ifrån polisen i vad som utvecklas till en rafflande biljakt. I baksättet sitter en vettskrämd Okulski som försöker prata sig ur situationen.

Taxin kör sedan in i ett garage där det avslöjas att allt är riggat för en reklamfilm. Okulski hävdar själv att allt var på riktigt den här gången.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark högt upp i Texas

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.