Här sätter dunkexperten eld på basketvärlden – bokstavligen talat

Publicerades: 6 Mar 2014, 15:10

"Världens bäste dunkare" har slagit till igen.


Han har kallats just det: "Världens bäste dunkare". Men han har också fått smeknamnet "The dunk inventor", alltså dunkens uppfinnare. 

Kenny Dobbs är stor i USA och utvecklar hela tiden sina showaktiga tricks. Om du inte har hört talas om honom bör du se videon nedan. 


Men tro inte att han har fått slut på tricks. Nu leker han också med elden. Försök inte med det här hemma. 


/
/
Eld
Relaterat
"The Dunk knight" Nu hånas LeBron James
LeBron James är en superstjärna inom basket, men visste du att han också är en superhjälte? Twitter driver nu friskt med NBA-stjärnan efter att han burit en mask som inte är helt olikt Batmans.
Här blir NBA-stjärnan bortdribblad av ett barn
Dwight Howard briljerade med sina basketförmågor mot ett barn. Då fick barnet till slut sin revansch och sprang mellan benen på stjärnan och satte bollen i korgen.
Fansen får glädjefnatt – när kortväxte Seth gör poäng i basketmatch
Hela hallen exploderade i ett jubel när Seth Kraft gjorde poäng för sitt high school-lag i basket. Anledningen? Han är bara 120 centimeter lång.
Tvillingparen tar över high school-lag i USA
Brukar du ha det tufft att skilja på vem som är vem i tvillingpar? Troligen har basketlaget Taylor Allderdice Dragons tränare Buddy Valinsky det betydligt värre än dig.
Senaste nytt

Fem snackisar under första dagen på Ullna

igår 20:00

Dubbeltrubbel i vinden för Grant: "Kämpigt"

igår 18:58
Titelförsvaren Linn Grant och Alex Norén var de stora publikfavoriterna under första dagen på Ullna. Men vinden ställde till det för de svenska stjärnorna. Det var lite kämpigt, säger Grant.

Muchovas mäktiga vändning – final mot Swiatek väntar

igår 18:36
Långa slagdueller, stenhård kamp om varje boll och dramatiskt in i det sista. Karolina Muchova och Aryna Sabalenka gav allt för en plats i finalen på Roland Garros. Bara en kunde nå den – och sensationellt lyckades Muchova efter en enorm vändning.

Cykelstjärnan i tårar efter knivattacken

igår 18:34
Danske cykelstjärnan Jonas Vingegaard var djupt berörd över knivattacken i franska Annecy. Efter etappsegern i Criterium du Dauphine sade han med tårar i ögonen: En dag som den här betyder cykel ingenting.

Svenske talangens jättesuccé i proffsdebuten

igår 16:36
Svenske golftalangen Ludvig Åberg har fått en drömstart på proffslivet på PGA-touren. Eslövssonen gick den första ronden på tre slag under par och har tätkänning.

Stoppades i Qatar – ölsponsor förlänger med Fifa

igår 15:40
Budweiser förlänger sitt avtal med Internationella fotbollsförbundet (Fifa). Det nya avtalet med Ab Inbev, som äger Budweiser, gör att ölmärket blir officiell VM-öl för de två kommande världsmästerskapen: dam-VM i Australien och Nya Zeeland i sommar och herr-VM i Nordamerika 2026.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.