Att vara felvänd är ett genomgående tema då den här mannen ska kasta dartpilar genom tre ballonger som är bakom hans rygg.
Att vara felvänd är ett genomgående tema då den här mannen ska kasta dartpilar genom tre ballonger som är bakom hans rygg.

Här är trickfilmen som gör succé på Youtube – men är den på riktigt?

Ibland är det bra att vara källkritisk och ibland är det bara att låta sig bli imponerad. Välj själv vad du vill känna när du ser den här filmen.


Grupperna RocketJump och Dude Perfect har lagt upp en film på Youtube som, i skrivande stund, har fått över 600 000 visningar på bara en dag. Frågan är dock om allt är äkta?

I klippet syns några personer visa enorm träffsäkerhet med olika idrottsredskap. Bland annat skjuter en man en pil genom ett äpple som en annan person har i sin mun. Hela filmen avslutas med att samma man som skjuter pilen nu slår en golfboll så att den krossar en flaska som en annan håller i handen.

Trick Shot

Det känns som lite väl stora skaderisker för att göra ett häftigt klipp. Eller är allt på riktigt och de deltagande sumpade framgångsrika idrottskarriärer för att göra Youtube-filmer?

Filmbeskrivningen hintar kanske om något där det bland annat står "Dessutom, tänk på båda betydelserna av orden 'Trick Shot'".


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är tricken äkta eller fejkade?