Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Boxarna friade till flickvännerna – mitt i ringen efter match

- 20/03/2014, 12:11 -
Frieri i boxningsring

I förgrunden friar Adrian Firkins till Debbie Tyler och i bakgrunden friar Ricky Welsby till Nikki Vyse.

Youtube

Det är inte helt ovanligt att fria under idrottsevenemang. En del tar till storbildsskärmar, men de här boxarna gör det i ringen direkt efter match.

De två boxarna Adrian Firkins, 44, och Ricky Welsby, 24, överraskade sina flickvänner med att fria till dem efter en match.

Matchen slutade oavgjort, vilket boxarna på förhand hade kommit fram till var ett lämpligt resultat, och deras flickvänner kallades upp i ringen för att ta bilder, trodde de. I stället gick de båda boxarna ner på knä och friade, till deras stora överraskning.

Kom överens inför matchen

Inför matchen hade Adrian hört att hans motståndare planerade att fria till sin flickvän och bestämde sig då för att göra samma sak.

– Jag pratade med presentatören och han berättade för mig att min motståndare funderade på att fria till sin flickvän innan matchen. Jag hade tänkt på att göra samma sak, så jag berättade för honom, han berättade för Ricky och vi bestämde oss för att göra det tillsammans, säger Adrian till Daily Mail.

"Aldrig varit så nervös"

Han berättar också att boxarna hade varit mer nervösa för frieriet än för själva matchen.

– Jag har förmodligen aldrig gjort något så nervöst i hela mitt liv, framförallt inte inför så mycket folk, säger Ricky om förlovningen.

Lyckligtvis svarade båda kvinnorna ja.