Här överraskar storstjärnan elever

Skolbarnen intervjuades om vilket fotbollslag de håller på. Plötsligt dansar Liverpools superstjärna Daniel Sturridge in i rummet. Se hur barnen reagerar.


Daniel Sturridge

Ålder: 24

Klubbar: Liverpool, Bolton (lån), Chelsea, Manchester City

A-landskamper: 10 (3 mål) för England

LIVERPOOL. Det engelska ligalaget Liverpool har en teveshow för barn kallad "Kop Kids".

I det senaste avsnittet besöker programmet skolan Anfield Junior School för att intervjua eleverna om Liverpool FC och deras favoritspelare.

Sturridge dansar in

Vad barnen som intervjuas inte vet är att Liverpools anfallsstjärna Daniel Sturridge lurpassar utanför dörren.

Mitt i intervjun dyker han plötsligt upp och bjuder bland annat på sin patenterade dans-målgest.

Se elevernas reaktion i klippet nedan:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en missade chans: "Känns tomt"

Rödin: "En jäkla revansch"

Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

1 timme sedan
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

1 timme sedan
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

3 timmar sedan
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.