NBA, Händer
NBA-stjärnans handstorlek har blivit viral - Foto: Bildkälla: Sue Ogrocki / AP / Eric Christian Smith / AP

NBA-stjärnans handstorlek har blivit viral

Basketspelare har minsann riktigt stora händer i jämförelse med andra människor. Skillnaden är, minst sagt, stor.


Basketspelare är som bekant ofta väldigt långa. Nu finns det också bildbevis på att några av dem har otroligt stora händer.

San Antonio Spurs-spelaren Kawhi Leonard har enligt tevekanalen WOAI-TV cirka 30 centimeter långa händer. När han besökte en affär kom en kvinna fram och tog en bild med honom som visar skillnaden mellan Leonards händer och en "vanlig persons", skriver Huffingtonpost.

Han har tidigare varit med i en tevereklam för tvättmedel där han och hans lagkamrater skämtar om hans stora händer.

Men trovärdigheten på uppgifterna kan ifrågasättas något. Världens största händer har nämligen också världens längsta man Sultan Kösen. Hans händer mäter dock "bara" 28,5 centimeter. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en missade chans: "Känns tomt"

1 timme sedan

Rödin: "En jäkla revansch"

1 timme sedan
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

1 timme sedan
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

2 timmar sedan
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

2 timmar sedan
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

igår 20:36
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.