Här kommer alla känslorna på en och samma gång

När vakten gav en baseboll till en annan åskådare höll Cooper Manning på att få ett rejält sammanbrott. Ett annat barns medmänsklighet skulle dock ställa allt till rätta igen.


USA. För knappt en månad sedan skedde en uppmärksammad händelse på en basebollmatch i USA, men det är först nu den börjar få rejäl spridning på internet.

En basebollspelare försökte kasta upp en boll till sjuårige Cooper Manning på läktaren. Kastet blev dock lite för löst och nådde inte fram till honom. Cooper blev väldigt besviken och hade dessutom svårt att dölja känslorna, men då kom en säkerhetsvakt fram och såg ut att rädda dagen för honom.

"Väldigt stolta"

Han skulle dock göra det hela mycket värre när han i stället gick fram och gav bollen till en annan åskådare, åttaårige Brendan. Cooper höll på att få ett känslomässigt sammanbrott, men Brendan visade medkänsla och kastade snabbt tillbaka bollen till honom.

– Min son har mycket empati. Han gav helt naturligt tillbaka bollen till det andra barnet, säger Brendans pappan Doug till news.com.au och fortsätter:

– Det var väldigt belönande som förälder och vi är jättestolta över Brendan. Det var fantastiskt.

Se klippet som innehåller både Brendans generositet och sammanbrottet som ser ut att få Coopers liv att rasa i bitar.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

1 timme sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

1 timme sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

1 timme sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.