Chock och glädje på en och samma bild – här är anledningen varför

Ibland hamnar man bredvid en person man helst hade velat undvika. Den här äldre kvinnan hade gärna haft någon annan bredvid sig när hon gick på baseboll.


Så här kan man också göra

Den här killen var en större gentleman när han fångade en boll. Men han lurade alla med ett skickligt trick.

LOS ANGELES. Att fånga en baseboll som kommer upp på läktaren är många baseboll-fans dröm. När chansen kommer är det vissa som helt kopplar bort sin omgivning och lägger all fokus på att fånga bollen.

I en Major League Baseball-match mellan Houston Astros och Los Angeles Angels lyckades ett Angels-fan fånga en boll som slogs upp på läktaren. Det var dock till priset av att han landade på en äldre kvinna.

Hon verkade få väldigt ont, men mannen var alldeles för upptagen med att fira för att lägga någon notis på den chockade damen intill. 

Se kontrasterna i de två åskådarnas känslor:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Svensken återupptog karriären – hos CL-mästaren

Nyberg klar som domare i fotbolls-EM

Herrlandslaget tog sig inte till fotbolls-EM i sommar, men en svensk domartrio får i alla fall göra resan till Tyskland. 35-årige huvuddomaren Glenn Nyberg är tillsammans med sina assisterande domare Andreas Söderkvist och Mahbod Beigi uttagna till EM, som inleds den 14 juni, skriver Aftonbladet.

Stark bästa svenska – nära OS efter majorsuccén

1 timme sedan
Maja Starks andraplats i årets första major, Chevron Championship, innebar samtidigt ett jättekliv mot OS i Paris. På världsrankningen klättrar Stark från 46:e till 28:e plats och hon är nu bästa svenska – precis före 29:an Linn Grant.

McDavid historisk – fem assist i målfesten

1 timme sedan
Det blev en målfest när Edmonton Oilers vann med 7–4 mot Los Angeles Kings i den första NHL-åttondelen – mycket tack vare Connor McDavid.

Åhman och Hellvig historiska nya världsettor

2 timmar sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, fortsätter skriva historia.

Nylander mystiskt borta i slutspelet

idag 02:02
Storstjärnan William Nylander har missat Torontos två första matcher i NHL-slutspelet. Det är ännu oklart varför.