Vågar du göra det här i motståndarklacken?

Försök inte med det här hemma.


Det här med att se döden i vitögat – frivilligt – är inte särskilt smart. Men det kan också vara kul för oss som betraktar det – så länge det inte går illa.

Det gör det som tur var inte för den här Baltimore Ravens-supportern som, när Ravens gör en touchdown, står mitt i ett hav av Cleveland Browns supportrar och jublar provocerande.

Han får höra ett gäng svordomar, verkar också få prylar kastade på sig, men klarar sig utan några problem.


NFL
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jagr, 52, historisk och målskytt

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.

Debutantmål när Tre Kronor nollade Finland

1 timme sedan
Ett mål från Lukas Vejdemo och framspelningar både av Felix Unger Sörum och Jonathan Lekkerimäki. Debutanterna klev fram när Tre Kronor besegrade Finland i Jyväskylä med 4–0 i första matchen inför VM.

Sverige mot Ungern igen i EM

2 timmar sedan
Ungern igen – och Debrecen igen. Det blev utfallet när damernas EM-slutspel i handboll lottades. "Det är två tydliga favoriter i gruppen och det blir en nyckelmatch mot Ungern", säger förbundskapten Tomas Axnér i ett pressmeddelande.

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

3 timmar sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.