Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zlatan bygger ännu ett hus i Jämtland

- 30/10/2014, 18:45 -
Zlatan har redan ett lyxvilla i Jämtland (t h). Nu bygger han ett andra i Åre.
1 av 2

Zlatan har redan ett lyxvilla i Jämtland (t h). Nu bygger han ett andra i Åre.

Jan Andersson/Länstidningen i Jämtland / TT

Huset på Offerdalsfjället i Krokoms kommun.
2 av 2

Huset på Offerdalsfjället i Krokoms kommun.

Jan Andersson/Länstidningen i Jämtland

Är det här beviset på att Zlatan verkligen vill leva och dö i Sverige?

Det är svårt att säga. Men Zlatan Ibrahimovic verkar åtminstone gilla Jämtland. Så pass mycket att han nu bygger ett andra hus i länet.

Sedan tidigare har han lyxhuset i Offerdalsfjällen i Norrland. Och det nya, gigantiska och superarkitektritade huset med utsikt över Åredalen ser inte ut att bli mindre pampigt.

Utsikt över Åredalen

För precis som vanligt så går Zlatan all in i det han gör. Drömkåken omfattar tre våningar, varav två är över markplanet och den tredje delvis under mark, skriver Östersundsposten.

Arkitektfirman som står bakom bygget är Sköna Hus. Enligt tidningen presenterar de sina hus som ritade av "Sveriges ledande och förnämsta arkitekter, byggda enligt svensk hantverkstradition."

Mycket förtegna

Bygget pågår just nu för fullt och huset tros stå klart i vår. På byggarbetsplatsen är hantverkarna till företaget dock mycket förtegna.

– Jag får be om ursäkt men jag har inga kommentarer till det här huset, svarar Andreas Ramnewall på företaget Svenska Hus undflyende enligt Östersundsposten.

Zlatan och familjen lär troligtvis ha många sköna stunder, även i det här huset.

Här kan du se fler bilder och ett videoklipp på huset.