Molly Shattuck står åtalad för att ha våldtagit en 15-årig pojke.
1 av 3
Molly Shattuck står åtalad för att ha våldtagit en 15-årig pojke.
Shattuck ska också ha köpt ut öl till pojken.
2 av 3
Shattuck ska också ha köpt ut öl till pojken. - Foto: Ap/TT Bild
Den misstänkta våldtäktskvinnans "mugshot".
3 av 3
Den misstänkta våldtäktskvinnans "mugshot". - Foto: Ap/TT Bild

Ex-cheerleader lockade med cigaretter och öl – våldtog 15-åring

Hon blev känd i USA som den äldsta cheerleadern i NFL:s historia. Nu får Molly Shattuck rubriker för något helt annat. Hon åtalas för att ha våldtagit en 15-årig pojke.


Molly Shattuck har inte stått i rampljuset sedan 2005, då hon som 38-åring debuterade som cheerleader i NFL. Fram tills nu. I måndags åtalades Shattuck på nio punkter, bland annat för att ha våldtagit en 15-årig pojke som hon träffat på Instagram.

Inledde förhållande med 15-åringen

Efter att ha sett bilder på honom på det sociala mediet ska 47-åringen ha tagit kontakt och givit honom sitt telefonnummer, enligt Huffington Post

Bildkälla: AP/TT Bild

Därefter ska trebarnsmamman Shattuck och pojken ha inlett ett förhållande i somras. Hon påstås ha tagit med sina barn, några av barnens vänner och 15-åringen till ett hyrt strandhus där pojken ska ha sovit över en natt. 

Köpte ut öl och cigaretter

Under natten ska Shattuck och pojken ha lämnat huset och barnen och åkt och handlat öl och cigaretter som de delade på. När de återvände till huset ska hon enligt åtalet ha utfört oralsex på pojken både utanför huset och i sovrummet.

Bildkälla: AP/TT Bild

Shattuck ska också ha erbjudit pojken att ha sex, men han ska ha gått därifrån och lämnat sovrummet. Hon ska då ha sagt till pojken att komma senare, men utan framgång.

Har betalat 620 000 för borgen

Den före detta cheerleadern nekar till samtliga åtalspunkter och har löst borgen på drygt 620 000 kronor. Med tanke på åtalet har hon förbjudits att ta kontakt med alla minderåriga förutom hennes egna barn, enligt Deadspin.  

NFL
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lag Edin på ny guldjakt i VM: "Lite unikt"

Xabi Alonso nobbar Liverpool

2 timmar sedan
Xabi Alonso har inga planer på att ersätta Jürgen Klopp i Liverpool, när tysken lämnar jobbet som huvudtränare efter den här säsongen. Spanjoren stannar i Bayer Leverkusen. Just nu är det här rätt plats för mig.

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

3 timmar sedan
Å ena sidan en förväntad storpublik på flera håll. Å andra sidan farhågor kring mer våld. På påskafton börjar fotbollsallsvenskan 2024. Vi är oroliga för att ordningsstörningarna kan dämpa kärleken och möjligheten att alla ska känna att fotboll tillhör mig, säger Fredrik Reinfeldt, ordförande i Svenska fotbollförbundet.

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

idag 10:38
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.