Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Budade på fiskeprylar på Facebook – sen kom Zlatan och ägde alla

- 10/01/2015, 15:07 -
Budgivningen som Zlatan gör allt för att vinna.
1 av 2

Budgivningen som Zlatan gör allt för att vinna.

Facebook

Buden kommer från Zlatans officiella Facebookkonto.
2 av 2

Buden kommer från Zlatans officiella Facebookkonto.

Facebook

Tobias fick en oväntad konkurrent när han la bud på fiskeprylar: "Gud kom in själv och la ett högre pris".

– Jag bara skrattade och tyckte det var coolt. Det var bra att han trissade upp priset, säger en av budgivarna Tobias till Metro.

Auktionerade ut fiskeprylar

Under fredagen la fiskelegenden Claes ”Svartzonker” Claesson, som är känd för sina egentillverkade fiskebeten, ut tre goodiebags med fiskeprylar som han auktionerar ut på sin officiella Facebooksida. Pengarna ska gå till Majblomman som arbetar med barnens rättigheter. Buden började snabbt trilla in, skriver Metro. En av dem som har budat är Tobias.

– Jag tänkte att det var fina beten och att pengarna går till en god sak, så jag slängde in ett bud på 1500 kronor, säger Tobias till Metro. 

Zlatan bjöd 5000 kronor

Men sen kom en oväntad konkurrent. Nämligen självaste Zlatan Ibrahimovic som har ett stort intresse för jakt och fiske. Han bjöd 5000 kronor och la det budet i samtliga auktioner, enligt Metro. Buden kommer från hans officiella Facebookkonto men det är oklart om det är han själv som trycker på tangenterna.  


"Han ägde mig"

Tobias kommer dock inte kunna buda över fotbollsstjärnan. En annan som inte lyckades buda över är Fredrik som Metro pratat med. 

– Han ägde mig. Personligen kommer jag aldrig komma närmre Zlatan än en Facebookkommentar. Det kändes tungt, säger Fredrik.